2777
2789
عنوان

صدف بیوتی

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 51 پست
همین اشتباهته همین که اطلاعات کاملشو داری یعنی همیشه چکش میکنی😁و از این به بعد بیشتر دقت کن ببین چق ...

من طرفدار دو اتیشش بودم شکی درش نیست

اما الان با شناحتی که ازش پیدا کردم منفورترینه بنظرم 

کسی که از هموطناش در جهت پیشرفت و منافع خودش بالا میره منفوره و موفقیتی نداره...

خوشحالم که چشمم باز شد و طرفدار بی چون و چرا نشدم...

اگر خودتان را به آن راه زدید ، مواظب باشید گم نشوید.  
من طرفدار دو اتیشش بودم شکی درش نیست اما الان با شناحتی که ازش پیدا کردم منفورترینه بنظرم  کس ...

واقعا چرا همچین فکری میکنی 

ببین منم یه پیج کوچولو لوازم ارایش فروشی دارم الان که کار و کاسبیم خوابیده دارم به مشتریام smsمیدم که از این طریق فروش کنم،این یعنی دارم سو استفاده میکنم؟توی همه کشور ها حدااقل ۱۰ تا بلاگر هست.خودشم گفته من هرچی دارم و به هرکجا ک رسیدم از شماهاست،ایرادش چیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا چرا همچین فکری میکنی  ببین منم یه پیج کوچولو لوازم ارایش فروشی دارم الان که کار ...

نه شما داری زحمت میکشی کار و کسب داری

جنس میخری میفرستی اینا خودش کلی زحمته

صدف اوایلش خیلی خووب بود و دلی اموزشایی میذاشت که خیلی بدرد همه میخورد

رفته رفته پیجش رفت سمت فقط و فقط استفاده از فالوراش 

نظرات ضد و نقیض میداد

خیلی وقتا شرایط بدتر ازین بود صداش در نمیود 

خیلی کارا کرد که من به این نتیجه رسیده کاملا به فکر خودشه و ملتو بازیچه خودش کرده

میگم من کاملا پیگرش بودم وطرفدارش اما الان نه...

خب بخاطر اينكه داره از خودش و چهرش و زندگيش مايه ميذاره و الا هركسه ديگه اي هم اينكارو بكنه موفقه 

شما حاضرين هرروز از خودتون فيلم بگيرين از زندگيتون بذاريد؟

منو و مامان و بابا اين ٩ماه رو با آرامش و سلامتي سپري كنيم🥰
خب بخاطر اينكه داره از خودش و چهرش و زندگيش مايه ميذاره و الا هركسه ديگه اي هم اينكارو بكنه موفقه&nb ...

صحبت من سو استفاده از هم وطناشه...از کار بلاگری خرده نمیگیرم از دورویی و نون به نرخ روز خوردن حرف میزنم...

صحبت من سو استفاده از هم وطناشه...از کار بلاگری خرده نمیگیرم از دورویی و نون به نرخ روز خوردن ح ...

شغلشه ديگه🤷🏻‍♀️اينكارو نكنه ب اينجايي ك الان هس نميرسيد هركي هم به منفعت خودش اول فك ميكنه بعد بقيه ميدونم چي ميگي

منو و مامان و بابا اين ٩ماه رو با آرامش و سلامتي سپري كنيم🥰