2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا نمیدونم من وای فای زدم دیدم همه وصل شدن

شانس من خونمون خط تلفن نداره🤧

خداوند مرا عاشقانه دوست میدارد...و تمام احتیاجات مرا برآورده میسازد...ممنونم خدای مهربون و رئوفم😚😚

من ۳ روزه دارم چقد خوب شده دگ هر کی رل زده کات کرده یدونه پفک خورده ادامس چسبونده دیوار بعد عمری ی خط کتاب خونده تبلیغ میکنه و ... نیس راحتیم ب مولاااا طرف قدش ۱۴۰ هس نوشته ارتفاع چشمام خیلی زیاددده هر کی ازش افتاده دگ ندیدم با این حرفش معلومه طرف تو چاه افتاده 😏😂

دیگران چقد مهمن مگه ک نظراتشون مهم باشه
من ۳ روزه دارم چقد خوب شده دگ هر کی رل زده کات کرده یدونه پفک خورده ادامس چسبونده دیوار بعد عمری ی خ ...

والا من از این پستا نمیزارم‌....اما واقعا شدیدا دارم کمبود اینستا رو حس میکنم

خداوند مرا عاشقانه دوست میدارد...و تمام احتیاجات مرا برآورده میسازد...ممنونم خدای مهربون و رئوفم😚😚
والا من از این پستا نمیزارم‌....اما واقعا شدیدا دارم کمبود اینستا رو حس میکنم

هیچی نیس عکس روحانی رو گذاشتن نوشتن اگه انصافا با گرونی بنزین مخالفی لایک کن😅😅😅😅

یا مثلا عکس مهناز افشار بعد نوشتن کشف حجاب مهناز افشار در خارج حالا انگار له له میزنیم ما افشار رو ک سن مامان بزرگمه ببینیم😅😅

کلا چرت و پرته من خودم ده دقیقم در روز نیستم

دیگران چقد مهمن مگه ک نظراتشون مهم باشه
هیچی نیس عکس روحانی رو گذاشتن نوشتن اگه انصافا با گرونی بنزین مخالفی لایک کن😅😅😅😅 یا مثلا عکس مه ...

من بخاطر پیجم..وگرنه معتاد اینستا نیستم..با بدبختی فالو کردن این دوروز نیستم میرن🤧

اها موفق باشی هیچکی نیس بره نترس

از قرار معلوم همه وصلن انگار...

من ک وصلم با همه چی البته خطم دایمی هس 

خط منم دائمه