2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا نمیدونم من وای فای زدم دیدم همه وصل شدن

شانس من خونمون خط تلفن نداره🤧

خداوند مرا عاشقانه دوست میدارد...و تمام احتیاجات مرا برآورده میسازد...ممنونم خدای مهربون و رئوفم😚😚

من ۳ روزه دارم چقد خوب شده دگ هر کی رل زده کات کرده یدونه پفک خورده ادامس چسبونده دیوار بعد عمری ی خط کتاب خونده تبلیغ میکنه و ... نیس راحتیم ب مولاااا طرف قدش ۱۴۰ هس نوشته ارتفاع چشمام خیلی زیاددده هر کی ازش افتاده دگ ندیدم با این حرفش معلومه طرف تو چاه افتاده 😏😂

دیگران چقد مهمن مگه ک نظراتشون مهم باشه
من ۳ روزه دارم چقد خوب شده دگ هر کی رل زده کات کرده یدونه پفک خورده ادامس چسبونده دیوار بعد عمری ی خ ...

والا من از این پستا نمیزارم‌....اما واقعا شدیدا دارم کمبود اینستا رو حس میکنم

خداوند مرا عاشقانه دوست میدارد...و تمام احتیاجات مرا برآورده میسازد...ممنونم خدای مهربون و رئوفم😚😚
والا من از این پستا نمیزارم‌....اما واقعا شدیدا دارم کمبود اینستا رو حس میکنم

هیچی نیس عکس روحانی رو گذاشتن نوشتن اگه انصافا با گرونی بنزین مخالفی لایک کن😅😅😅😅

یا مثلا عکس مهناز افشار بعد نوشتن کشف حجاب مهناز افشار در خارج حالا انگار له له میزنیم ما افشار رو ک سن مامان بزرگمه ببینیم😅😅

کلا چرت و پرته من خودم ده دقیقم در روز نیستم

دیگران چقد مهمن مگه ک نظراتشون مهم باشه
هیچی نیس عکس روحانی رو گذاشتن نوشتن اگه انصافا با گرونی بنزین مخالفی لایک کن😅😅😅😅 یا مثلا عکس مه ...

من بخاطر پیجم..وگرنه معتاد اینستا نیستم..با بدبختی فالو کردن این دوروز نیستم میرن🤧

اها موفق باشی هیچکی نیس بره نترس

از قرار معلوم همه وصلن انگار...

من ک وصلم با همه چی البته خطم دایمی هس 

خط منم دائمه

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز