2777
2789
عنوان

چرا بیدارین

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 92 پست
عزیزم وقتی ساعت سه نصف شب بیدار شی ببینی داره تو تب میسوزه و هیچ چیز دیگه ای اون موقع ارومش نمیکنه م ...

کار خوبی کردی عزیزم واقعا متوجه نمیشم در مقابل سلامتی بچه رو شدن یا نشدن یعنی چی

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
معلم پارسال هرچی از خوبی‌اش بگم کم گفتم همه عمر مدیونشم میگفت بسپرش به من نگران نباش من راش ميندازم ...

خدا خیرش بده یه عمر دعا پشت سرشه

شما هم با مدیر صحبت کنین و ازش بخواین کمکتون کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا خیرش بده یه عمر دعا پشت سرشه شما هم با مدیر صحبت کنین و ازش بخواین کمکتون کنه

ممنونم  ازت خیلی ارو م شدم حتما فردا میرم پیش مدیرشون مرد خیلی خوب ومنطقی هست امیدوارم نتیجه بده. 

کار خوبی کردی عزیزم واقعا متوجه نمیشم در مقابل سلامتی بچه رو شدن یا نشدن یعنی چی

من منظورم اینه چرا این دکترا انقدر احمق شدن به بچه ای که عقلش میکشه شیاف میدن.نه اونقدر بزرگه که بفهمه واسش خوبه و اذیت نمیشه.نه اونقدر کوچیکه که متوجه نشه.

شب با شوهرم رفته بود دکتر.اونم شربت و شیاف استامینوفن داده بود.اگه خودم بودم میگفتم حتما پروفن بده.

دیگه الان کلی براش توضیح دادم تا اجازه داد براش شیاف گذاشتم😶😶

نزد خداوند سر سوزنی خوبی و بدی گم نخواهد شد

چون مادرشوهرم میاد چند ساعت دیگه من باید برم کمکش خونه برادرشوهرم خونه تکونی کنیم و من باید یه عالمه تا فردا عروسک درست کنم که قولشو دادم چند روز کارایی خودم الانم کارایی برادرشوهرم نزدیگه گریه کنم  قدرم نمی دونه پارسال همه شو خودم کردم مادر شوهرم میگفت هرجا دارم میمیرم خونه تکونی کردم این هیچ حالا می گفت رفتم خونه عروسمم تمیز کردم فقط به من گفت پرده اتو وا کن بشور منم خودم کردم  رفت همه جا گفت کل خونش تمیز کردم نمی دونم چه کنم که کم کار کنم اونجا

من امتحان تئوری دندانپزشکی دارم الان هشت ساعته که یه ضرب دارم میخونم

موفق باشی عزیزم

ظاهرا تنها چیزی ک تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله🤦🏻‍♀️چون هیچکس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه😕
چون اعصابم خرده بی شرفا نت و‌ وصل نمیکنن

منم میخوام لباس سفارش بدم گیر نتم

ظاهرا تنها چیزی ک تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله🤦🏻‍♀️چون هیچکس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه😕
تاحالا کدوم دعا بوده تو زندگی تون که خیلی تاثیرش دیدین و عجیب معجزه کرده

من دعا رو نمیدونم ولی آیه الکرسی خیلی میخونم

دخترم ۴ ماهشه نمیخوابه 😭😭😭😭😭😢 من خوابم میاد

عزیزززززززممممم

معلم پارسال هرچی از خوبی‌اش بگم کم گفتم همه عمر مدیونشم میگفت بسپرش به من نگران نباش من راش ميندازم ...

شاید استرس و ترس داره یادش میره همه چیو