2777
2789
عنوان

چرا بیدارین

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 92 پست
لعنت به خودت😂😂😂😂

اگه منم بتونم بخوابم و نخوابم لعنت به خودم🤣

کسی میدونه نورادا چرا شبا تا صبح بیدارن؟😫

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو فکر پسرمم دوماه از سال گذشته هنو نتونسته با معلمش ارتباط بگیره یه کم شیطونه ولی خدایی باهوشه متاسفانه معلم با خط کش میزنه بچمو مجبورش میکنه رو زمین بشینه میگه نیمکت برا تو حیفه 😔😔😔

منم هر شب تا صبح بیدار میمونم به اینکه دیگه بچه دار نمیشم فکر میکنم

بچه دار میشی بعد شب تا صبح بچه نمیزاره بخوابی به خودت لعنت میفرستی چرا اون موقع که میتونستی نخوابیدی😂

بعدا حرف منو یاد بیار😁

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
تو فکر پسرمم دوماه از سال گذشته هنو نتونسته با معلمش ارتباط بگیره یه کم شیطونه ولی خدایی باهوشه متاس ...

به نظرم برو با مدیرش صحبت کن حتما. بگو این بچه مشکل روحی پیدا کنه معلم مقصره.

خواهر زاده منم معلمش باهاش این کارو میکرد بچه افسرده شده بود

تو فکر پسرمم دوماه از سال گذشته هنو نتونسته با معلمش ارتباط بگیره یه کم شیطونه ولی خدایی باهوشه متاس ...

وا چ معلم بیشعوری 

ظاهرا تنها چیزی ک تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله🤦🏻‍♀️چون هیچکس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه😕