2777
2789
عنوان

همسرم زدتوصورتم😭😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2665 بازدید | 105 پست
ن عزیزم کاملا درست میگی من نمیدونم چجوری باهاش رفتار کنم یکم بهم میشه بگی که چطوری باهاش حرف بزنم دل ...

خب چیو بگم مثلا چیو میخوای بدونی ی مثال بزن ک برات توصیح بدم اما اگه دعوام کرد ب خاطر اینکه نرفتی پیش خواهرش اون حرفایی ک گفتمو بزن بعدشم بگو ب این دلیل نرفتم وگرنه خواهرت تو عین خواهر خودمه اگه بیکار بودم حتما میرفتم 

جلو شوهرت خیلیم خانوادشو عزیز ندون اما اینکه کاری ب کاریشونم نداشته باشی بده 

من ی بار با همون خواهر شوهری ک گفتم کرمش از بقیه بیشتر بحثمون شدو قهر کردیم شوهرم میدونس اون مقصره و ب من گف اگه اذبت میشی نرو تونش منم نمیرم منم اولش گفتم ن عزیزم اون خواهرته اگه میری برو من حرفی ندارم و بالاخره خواهرتم ی اشتباهی کرده و من فقط ازش دلخورم گذر زمان همه چیو درس میکنه شوهرم منم زیاد نمیرفت یا خیلی دیر ب دیر میرف خونش و ی ساعت میموندو برمیگشت چون خواهر زاده ش واقعا بچه با نمکیه و شوهرم دوسش داره و برا همون میرف منم جلوشو نمیگرفتم 

بعد از چن وقت ب خواهرشوهرمزنگ زدم ک بیا اشتی کنیم البته ب نظرم این کارم اشتباه بود اما وقتی دیدم خواهرشوهرم تحویل نمیگیره منم بهش با احترام گفتم من فقط ب خاطر شوهرم خواستم اشتی کنیم و اگه نمیخوای(اسراری_اصراری)نمیکنم و ب همسرم گفتم قضیه رو ک من خواهرتو مث خواهر خودم میدونستم و خواستم ببخشمش و بیشتر ب خاطرتو ک برام با ارزش و قابل احترامی بهش زنگ زدم اما اون تحویل نگرف شوهرمم ناراحت شد و بعد اون دیگه نرف خونه خواهرش ،بعد از مدتیم خواهرشو ک تو مراسم دیدم بهم سلام دادیم باز روابطمون شروع شد اما کمتر از قبل بود و ماهی ی بار یا هر دوماه ی بارم شوهرم بخواد بره یا با خودم میره یا میگه تنها دوس ندارم برم

ایشالا محتاج بنده هات نشیم خدا جان
خب چیو بگم مثلا چیو میخوای بدونی ی مثال بزن ک برات توصیح بدم اما اگه دعوام کرد ب خاطر اینکه نرفتی پی ...

چه خوب واقعا،مثلاروزانه چ  برخوردی کنم صمیمی شم یان زیادخودمونی نشم ،یاچجوری مهرموتودلش بندازم

اهان باشه عزیزم 

یبارباخواهرش بحثم شد البته اون ب من بی احترامی کردوهرچی ازدهنش درمیومدبهم میگفت ی روزهمسرم سرخواهرش دادزد کفشم کثیف چراتمیز نکردی بعد اینکه همسرم رفت اومد بهم گفت من نگفتم تمیز کن اون روزی منم ازقصدتمیزنکرده بودم چون عادت میکنه خواهرش ب کارکردن منم گفتم کارداشتم بیکار نبودم برگشت گفت من داشتی چیکار میکردی با گوشی بازی میکردی ،اونروزم داشتم دوباره تمیزکاری میکردم خونشون،بعدش همسرم اومد گفتم اگ بهم بی احترامی شه ن خونتون میام ن کمکش میکنم  اونم دادزدسرم که حتماکارنکردی یاحرف خواهرمو گوش ندادی که دعوات کرده اینقدگریه کردم که نگو

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچه های سوال خیلی نگرانم همه جای بدنم دردمیکنه 

سرم

معدم

کمرم 

دل درد

کتف هام

گردنم

پام درد میکنه میزنه ب لگنم 

دست هام باپاهام گزگزمیکنه انگارسوزن میزنن

خیلی نگرانم موندم بااین همه دردم چه کارکنم

ازاون طرف مشکلات زندگی ازاین ورم دردومریضی 

تو نت زدم علائم میتونه یاسرطان باشه یارم اس 😭😭😔

تروخداواسم دعا کنید

برم چیکارکنم یا چه آزمایشی بدم که هرچی توبدنم هست مشخص بشه

بچه های سوال خیلی نگرانم همه جای بدنم دردمیکنه  سرم معدم کمرم  دل درد کتف هام گردنم ...

ی تاپیک بزن در موردش ببین بقیه چی میگن اما ربطی ب سرطان و ام اس نداره انشالله 

ولی اینا بیشترش یا بگم همش از اعصبانیته وقتی من عصبی میشم همه جای بدنم درد میگیره 

ببین گلم کتاب زنان زیرکو برا خودت دانلود کن pdfشو واقعا کارایی بالایی داره کمکت میکنه رفتارت با شوهرتو درس کنی اما در رابطه با خانواده شوهرت هر سوالی داشتی بپرس بهت میگم من الان گوشیم خاموش میشه شما این کتابو حتما بخون (زنان زیرک اثری از شری ارگو)

چن تا مثال دیگه م بزن اگه وقت کردی من بهت میگم خودت کم کم یاد میگیری شوهرتم درس میشه

فقط ب شوهرت نگیا این کتابو خوندی چون بعد بفهمه و بعد اون هر رفتاری کنیو فک میکنه دروغه و باورت نمیکنه

ی تاپیک بزن در موردش ببین بقیه چی میگن اما ربطی ب سرطان و ام اس نداره انشالله  ولی اینا بیشترش ...

اهان باشه عزیزم دعاکن برام تروخدا

اره ازاعصابمه

حتمادانلودمیکنم بستم کمه میشه دانلودکرد 

باشه مرسی که کنارم بودی خداخیرت بده عزیزم

توام برام دعا کن زندگیم خوب باشه 

اهان باشه عزیزم دعاکن برام تروخدا اره ازاعصابمه  حتمادانلودمیکنم بستم کمه میشه دانلودکرد  ...

انشالله عزیزم ک باهم خیلی خوب میشین 

ببین گلم در مورد حرفی ک ب همسرتون زدی،

گفتی اگه با من بد رفتاری کنین دیگه ن خونه خانوادت میرم ن ابجیتو کمک میکنم میدونم سخته حق میدم بهت شاید هرکسی جای تو بود بدتر میکرد اما ب جا این مثلا اگه شوهرت دعوا کرد گفت با گوشی ور میرفتی توام با ناراحتی بگو عزیزم من این خونه رو فقط و فقطب خاطروجود تویه ک تمیز میکنم چرا فک میکنی با گوشیبازی میکردم 

باور کن اگه نرفتم فقط و فقطب خاطر این بود ک شوهرم وقتی پاشو میزاره تو خونه خودش رنگ ارامشو ببینه 

من دوس ندارم تو سر این چیزای زنونه و الکی ناراحت شی

ابجیتم غریبه نیس مطمئنم اگه میدونس کارم چیه و برا چی نرفتم کمکشخودش زنه و درک میکنه پس بیا مهربون باش اینطوری ناراحتی میکنی من دلم میگیره  و ی لبخند کوچولو بزنو بوسش کن،خب اینجا این حرفو من ب شوهرم میزدم اگه جای شما بودم

باید قلب شوهرت تو دستت باشه انقده تو جمع باهاش با احترام بحرف ک فک کنه پادشاهه زندگیته،اما تو تنهاییتون کل وقتتو براش نزار ب خودتم برس با شوهرت همینطور ک الان مهربون من حرف زدم توام مهربون حرف بزن اگه از چیزیم ناراحته و میخوای ارومش کنی کنارش بشینو حتما با نگاهت بفهمون ک تو منظوری از این کارت نداشتی 

اما وقتی دیدیشوهرت بی احترامیش بیش از حد شد مثلا خدای نکرده زبونم لال فشت داد یا توهین کرد یا حتی سیلی زد اینجا ب تو بی احترامی شده فقط با ناراحتی و اینکه توقع این حرفو از اون نداشتی نگاهش کن مطمئنم میفهمی منظورمو شوهر من اگه خدای نکرده فشم بده جورینگاش میکنم انگار اصلا ازش توقع این حرفو نداشتم و فقطبا ناراحتی میگم ازت توقع نداشتم فلانی وبدون حرف میرم تواتاق ک دعوا بیشتر از این کشش پیدا نکنه...یا اگر تو دعوایی جفتتونم مقصر بودین سعی کن از جلو چشمش دور بشی ک کارب کتک کاری و فش نرسه باید شوهرتو تو این موقعیتا تنها بزاری تا یکم اروم شه اروم ک شد با ناراحتی حرفاتو با ملایمت و ارومی بزن بفهمون ک ب ی دلیلی ک خودت درس کنیفقط ب خاطرخودش نرفتی فلان جا

بزار خواهرشوهرت و مادرشوهرت هرچی میخوان بگن تو جلو خانواده شوهرت انقدر احترام شوهرتو نگه دار حتی جلو خانواده خودت ک بدونه برات با ارزشه مثلا خواهر شوهرت گف فلان کارو کن اگه شوهرت بود بگو هرچی اقافلانی بگه من تو جمع شوهرمو فقط و فقط با اسم اقا صدا میزنم باور کن همین چیزایکوچیک تاثیرش تو زندگیتون ی دنیاس

اما در کنار این نرفا ک ب شوهرت نشون میدی برات باارزشه برا خودتم وقت بزار برو کلاسی چیزیثبت نام مث باشگاه ارایشکن لاک بزن بزار انقد سرت شلوغ باشهک شوهرتم ببینه وقتیبرا خواهرش نداری

و درپورد بی احترامیای مادرشوهرت و خواهرشوهرت ب تو وقتی سوهرت پیشت نیس همون لحظه جوابشونو جوریبا ملایمت بده ک ن سیخ بسوزه ن کباب من همیشه جوابشونو میدم و حتیاگه بگوش شوهرمم برسونن و اون اعصبانی شه ..من فقط ب شوهرم میگم باور کن من همچین حرفی نزدم مامان تو عین مامان خودم برام عزیزه ..یا بگو خواهرت برام مث خواهرخودم میمونه من چرا باید فلان حرفو بزنم...

یبار با خواهرشوهرم بحثم شد😩ب گوش شوهرم رسونده مادرشوهرم شوهرمم گف تو این حرفو چرا زدی و فلان گفتم اخه خواهرتو سن خواهر کوچیکه خودمو داره چرا باید همچین حرفیو بزنم عزیزم من دوسش دارم و بعدم گفتم من توقع نداشتم چنین حرفیو بگن من گفتم البته این اخریو با ناراحتی گفتم و شوهرم گف اون بچه س عقلش نمیکشه تو کمکش کن و اخرم گف ممنون

البته همه ی رفتارا نباید اینطور باشه و مدلای مختلف زیادی داره

انشالله عزیزم ک باهم خیلی خوب میشین  ببین گلم در مورد حرفی ک ب همسرتون زدی، گفتی اگه با من بد ...

درسته  میدونم خیلی اشتباه دارم ازت ممنون که بهم میگی عزیز من باید طوری رفتار کنم که اگ چیزی شد بگه که همسر من مقصر نیست خانوادم که اذیت میکنن متاسفانه منم خودم زدم ب خنگی

مادرشوهر و خواهرشوهرم انقدسیاست دارن پیش من درموردپسرشون غیبت میکنن وپیش همسرم درمورد من 

همسرم خیلی دهن بینه هرچی بقیه بگن قبول میکنه وزیربارم نمیره که کارش اشتباه ؟

درطول روزتامن بهش زنگ نزنم زنگ نمیزنی حالموبپرسه اصلا براش مهم نیستم ؟

همسرم نمیزاره کلاس برم میگ وقت ندارم ببرمت؟

مرسی خیلی خوب حرف میزنی دلم میخوادهروزبشینم به حرفات گوش بدم آدم واقعا کم میاره، ازاین همه حرفای خوبی که میزنی چی بگه

درسته  میدونم خیلی اشتباه دارم ازت ممنون که بهم میگی عزیز من باید طوری رفتار کنم که اگ چیزی شد ...

وااا خب خودت برو کلاس مگه حتما باید اون ببرتت،سعی کن ی ذره استقلالم داشته باشی چون اینجور زنا بیشتر ب چشم مرداشون با ارزش میان،

فداتشم غصه نخور دیگه بعضیا از همون اول سیاست دارن بعضیام صاف و ساده ن مث منو تو ،من خودمم خیلییییییییی ساده بودم خیلیا یعنی تو این ۳ سال متاهلی فهمیدم باید چیکار کنم یک سال و نیم ک نامزد بودیم و الانم یک و سال نیمه اومدم سر خونه زندگیم

مادرمم ادمه ساده ای بوده و از زندگی اونم خیلی چیزا دستم اومد و الان ک ب کارای مادرم فک میکنم واقعا میبینم اندازه ی مادر  برا جاریاش زحمت کشیده برا مادرشوهرش مث ی دختر بود تا عروس اما اونا جوری جوابای محبتاشو دادن ک برام شد درس زندگی..

مادر من ب خدا فرشته بود یعنی مطمئنم هر خانواده ای ارزوشه همچین عروس مهربونی داشته باشهاما حیف ک از همین خوبیش سو استفاده کردن...

خب زنگ نزنه گلم توام زنگ نزن اگرم زنگ زد گف چرا امروز اصلا زنگ نزدی تو بگو عزیزم شرمنده کار داشتم 

من بعضی وقتا ک میمونم شهر خودمون و شوهرم پیش خانواده شه بیشتر اوقات زنگ نمیزنم اونم فک میکنم گاهی اوقات از دستی ی روز کامل خبرمو نمیگیره ببینه من اقدامی میکنم یا ن اما میبینه بخاریم از من بلند نمیشه خودش میزنگه و بهش میگم شرمنده کلی کار داشتم مثلا خونه رو جمع کردم ارایشگاه رفتم و ....بزار بدونه تو فقط ب فکر اونم نیستی خودتم میبینی اینطوری ارزشت میره بالا

بد گویی خانواده شم بازم میگم ک پیش شوهرت نکنی چون حتی اگه تو بی گناهم باشی بازم از چشم شوهرت میفتی...

خواهش عزیزم کاری نکردم این ک میبینم میتونم کمکی کنم ب بنده خدا خوشحالم میکنه 

لطفا برام دعا کن انشالله زودتر حامله شم ،از خدا بخواه این ماه بی دردسر حامله شم عزیز🙂❤❤❤❤❤

راستی اگر مشکلی داشتی ک نمیدونستی چ کار کنی در رابطه با شوهرت یا خانواده شوهرت بهم پی ام بده جوابتو بدم میخوای من در خواست دوستی میدم هروقت سوالی چیزی داشتی تو خصوصی ازم بپرس گلم 

موفق باشی 

کتابم بخونیااا عالیهههههه

وااا خب خودت برو کلاس مگه حتما باید اون ببرتت،سعی کن ی ذره استقلالم داشته باشی چون اینجور زنا بیشتر ...

یکم بددله ولی بهش میگم قبول نمیکنه، ن بابانمیزاره تنهایی برم اول اینکه مسیریکم دوره بعدشم میگه من نمیتونم بزارم تنهابری،

اره واقعامادرمنم مثل مادر تو اون بیچاره هم خیری ندیده تا الان خداکنه منم مثل اون نباشم اونم سیاست نداشته بتونه مدیریت کنه زندگیش

بهش میگم پروشوهرم اصلا ،میگ مگ چیکار میکنی تو که کاری نداری میگم مثلا فلان کارو میکردم میگه هرچی باشه ب اندازه من کارنکردی که خسته باشی ،

بخدا این امتحان کردم وقتی ساده ای سرکوبت میکنن،وازت سواستفاده میکنن ولی وقتی بدجنس میشی همه میترسن ازت نمیتونن چیزی بگن بهت حتی خانواده شوهروخودش

من این امتحان کردم تواین زمونه دیگ ساده بودن وساده زندگی کردن خیلی وقت دیگ نیست

هرچقدبدمیشی عزیزترمیشی نمیدونم چرا؟

باشه عزیزم انشالا ی نی نی خوشگل و تپل توشکمت داشته باشی برات دعا میکنم انشاالله حاجت روا بشی ❤❤❤😍😘

یکم بددله ولی بهش میگم قبول نمیکنه، ن بابانمیزاره تنهایی برم اول اینکه مسیریکم دوره بعدشم میگه من نم ...

مرسی عزیزم

دقیقا تو این زمونه باید بد بودو بدجنس واقعا 

منم اولش مهربون اما الان شدم ی فاطمه دیگه 

خودت تجربشو داری؟ اخه ما تا قبل از ازدواج میشنویم زن نازه و مرد نیاز. ولی تو واقعیت میبینیم برعکسه ...

واس من ذاتیه.خیلی حرص میخورم میبینم بقیه با زور و لجبازی میخان کارشون رو پیش ببرن.دوست من با همین کاراش رابطش با همسرش خراب شد

عزیزم نمیخوام ته دلت رو‌خالی کمم ولی اینکه تو دوران عقد بزنه تو گوشت اصلااااا نشونه ی خوبی نیست . مطمین باش فردا روز تو زندگی هم میزنتت. مواظب باش بکارتت رو از  دست ندی که مجبور بشی به این خاطر باهاش ازدواج کنی ، فاصله سنیتون هم خیلی زیاده، این که اوایل با عشق سابقش در ارتباط بوده هم اصلاااا نشونه ی خوبی نیست اصلا