انشالله عزیزم ک باهم خیلی خوب میشین
ببین گلم در مورد حرفی ک ب همسرتون زدی،
گفتی اگه با من بد رفتاری کنین دیگه ن خونه خانوادت میرم ن ابجیتو کمک میکنم میدونم سخته حق میدم بهت شاید هرکسی جای تو بود بدتر میکرد اما ب جا این مثلا اگه شوهرت دعوا کرد گفت با گوشی ور میرفتی توام با ناراحتی بگو عزیزم من این خونه رو فقط و فقطب خاطروجود تویه ک تمیز میکنم چرا فک میکنی با گوشیبازی میکردم
باور کن اگه نرفتم فقط و فقطب خاطر این بود ک شوهرم وقتی پاشو میزاره تو خونه خودش رنگ ارامشو ببینه
من دوس ندارم تو سر این چیزای زنونه و الکی ناراحت شی
ابجیتم غریبه نیس مطمئنم اگه میدونس کارم چیه و برا چی نرفتم کمکشخودش زنه و درک میکنه پس بیا مهربون باش اینطوری ناراحتی میکنی من دلم میگیره و ی لبخند کوچولو بزنو بوسش کن،خب اینجا این حرفو من ب شوهرم میزدم اگه جای شما بودم
باید قلب شوهرت تو دستت باشه انقده تو جمع باهاش با احترام بحرف ک فک کنه پادشاهه زندگیته،اما تو تنهاییتون کل وقتتو براش نزار ب خودتم برس با شوهرت همینطور ک الان مهربون من حرف زدم توام مهربون حرف بزن اگه از چیزیم ناراحته و میخوای ارومش کنی کنارش بشینو حتما با نگاهت بفهمون ک تو منظوری از این کارت نداشتی
اما وقتی دیدیشوهرت بی احترامیش بیش از حد شد مثلا خدای نکرده زبونم لال فشت داد یا توهین کرد یا حتی سیلی زد اینجا ب تو بی احترامی شده فقط با ناراحتی و اینکه توقع این حرفو از اون نداشتی نگاهش کن مطمئنم میفهمی منظورمو شوهر من اگه خدای نکرده فشم بده جورینگاش میکنم انگار اصلا ازش توقع این حرفو نداشتم و فقطبا ناراحتی میگم ازت توقع نداشتم فلانی وبدون حرف میرم تواتاق ک دعوا بیشتر از این کشش پیدا نکنه...یا اگر تو دعوایی جفتتونم مقصر بودین سعی کن از جلو چشمش دور بشی ک کارب کتک کاری و فش نرسه باید شوهرتو تو این موقعیتا تنها بزاری تا یکم اروم شه اروم ک شد با ناراحتی حرفاتو با ملایمت و ارومی بزن بفهمون ک ب ی دلیلی ک خودت درس کنیفقط ب خاطرخودش نرفتی فلان جا
بزار خواهرشوهرت و مادرشوهرت هرچی میخوان بگن تو جلو خانواده شوهرت انقدر احترام شوهرتو نگه دار حتی جلو خانواده خودت ک بدونه برات با ارزشه مثلا خواهر شوهرت گف فلان کارو کن اگه شوهرت بود بگو هرچی اقافلانی بگه من تو جمع شوهرمو فقط و فقط با اسم اقا صدا میزنم باور کن همین چیزایکوچیک تاثیرش تو زندگیتون ی دنیاس
اما در کنار این نرفا ک ب شوهرت نشون میدی برات باارزشه برا خودتم وقت بزار برو کلاسی چیزیثبت نام مث باشگاه ارایشکن لاک بزن بزار انقد سرت شلوغ باشهک شوهرتم ببینه وقتیبرا خواهرش نداری
و درپورد بی احترامیای مادرشوهرت و خواهرشوهرت ب تو وقتی سوهرت پیشت نیس همون لحظه جوابشونو جوریبا ملایمت بده ک ن سیخ بسوزه ن کباب من همیشه جوابشونو میدم و حتیاگه بگوش شوهرمم برسونن و اون اعصبانی شه ..من فقط ب شوهرم میگم باور کن من همچین حرفی نزدم مامان تو عین مامان خودم برام عزیزه ..یا بگو خواهرت برام مث خواهرخودم میمونه من چرا باید فلان حرفو بزنم...
یبار با خواهرشوهرم بحثم شد😩ب گوش شوهرم رسونده مادرشوهرم شوهرمم گف تو این حرفو چرا زدی و فلان گفتم اخه خواهرتو سن خواهر کوچیکه خودمو داره چرا باید همچین حرفیو بزنم عزیزم من دوسش دارم و بعدم گفتم من توقع نداشتم چنین حرفیو بگن من گفتم البته این اخریو با ناراحتی گفتم و شوهرم گف اون بچه س عقلش نمیکشه تو کمکش کن و اخرم گف ممنون
البته همه ی رفتارا نباید اینطور باشه و مدلای مختلف زیادی داره