2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بستگی به لگنت داره..اونایی که میگن طبیعی راحته لگنشون باز بوده درد نکشیدن اگرم کشیدن زیاد نبوده..سزارین بی حس میکنن ولی بعدش که بی حسیت از بین میره دردات شروع میشه..من خودم اولین زایمانمه تجربه‌ای ندارم. از تجربیات اطرافیانم میگم سزارین👌

نه ماه زمان درازی که در انتظار تولد نی نی کوچولو برای هر مادری صرف میشود ، نه ماه پر از دلشوره های شیرین و لحظه شماری برای ورود مهمانی عزیز به جمع گرم خانواده . و چه خوش است این انتظار!!!😻
اپیدورال میگن خیلی جانیوفتاده توایران

من سه تا دوستام و جاریم و عروس عموم اپیدورال بودن همشونم راضی بودن 

دوتاشون بیمارستان دولتی زایمان کردن بقیشون خصوصی

انشالله بشه اونی که هممون میخایم🙏😍

من خیلی مقاله خوندم راجب زایمان طبیعی و سزارین بخاطر اینکه در آینده کدومش رو انتخاب کنم.اگر دوره بارداریت فقط خوردی و خوابیدی و هیچ تحرک و ورزشی نکردی به نظرم بعیده زایمان طبیعی راحتی داشته باشی،از طرفی زایمان طبیعی با آمپول فشار  و بقیه تداخلات فرقی با زایمان سزارین نداره،زایمان طبیعی فیزیولوژیک ش خوبه که بدن روند طبیعی خودش رو طی میکنه،از طرفی نوع بیمارستان هم مهمه بیمارستانهای دولتی برا طبیعی اصلا خوب نیستن،از بدی های سزارین هم اینه دیواره رحم ت رو پاره میکنن و برای زایمان های بعدیتم مجبور به سزارین شی فکر کن دوبار رحمت پاره بشه،در آینده مشکل میخوری .

من خیلی مقاله خوندم راجب زایمان طبیعی و سزارین بخاطر اینکه در آینده کدومش رو انتخاب کنم.اگر دوره بار ...

من خوردمو خوابیدم استراحت مطلق بودم

هیییچ کاری نکردم

ولی زایمان فوق العاده راحتی داشتم

پنج ساعت فقط درد کشیدم 

دکترم و ماماها منو گذاشته بودن اتاق خصوصی میگفتن تو حالا حالاها زایمان نمیکنی ولی بعد دوساعت که برای معاینه اومدن باورشون نشد پنج سانت شدم