2777
2789
عنوان

همون شب عقد🙊

| مشاهده متن کامل بحث + 3775 بازدید | 131 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب همینکارارو میکنین خونواده هاتون زود عروستون میکنن حالا همه عالم باید بدونن چیکار کردی چندسالته عمویی

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤

چقد بدم میاد کسایی ک زن و انقد پایین میبینن که هی میگن اینکارو نکن اونکارو نکن طرفت سرد نشه

بدررررررک سرد شه اونی که سرماییه

من بابام بعد۲۴سال هنوز جونش برا مامانم درمیره

چه حرفیه اخه😐🐀

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.

زن و شوهر بعد عقد دیگه محرمن رابطه هم میتونن داشته باشه نگران نباش شوهرت سرد نمیشه

هیچوقت کسی را قضاوت نکنید،سرنوشت اونقدر دنبالتون میکنه،تا تو یه کوچه بن بست شمارو توی همون شرایط قرار بده

استارتر واقعا فک میکنی خیلی باحالی خیلی زرنگی بقیه رو ایستگا کردی.

دراین زمانه بی هیاهوی لال پرست...خوشا به حال کلاغان قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم لحظه لحظه خودرا...برای این همه ناباور خیال پرست

واقعا موندم چی بگم 

اول اینکه مامانتون نباید این حرفو میزد اینا روابط خصوصی شما و اون اقاست حتی به مادر ادمم ارتباطی ندارههههه اصلا چرا باید راجب اینا حرف بزنه

بعدشم اینکه مگه دوسش نداریییییییی؟؟؟؟؟

یعنی تو هیچ حسی نداری؟؟؟؟؟

واقعا اگه نداری و نمیخوای به نظرم مشکله

اینا نظر منه