2777
2789
راسش من رفتم پیش دکتر برام‌قرص ارکوتان تجویز کرد منم ترسیدم‌ننداختم‌ بایه‌ کرم ترکیبی و صابون پرودرم ...

قرص اکوتان؟؟ همون که واسه جوش‌ هست؟ آره من ۹ ماه قرص خوردم اول باید جوش نزنی که بشه جاشون خوب کرد البته اسکراپ بزن به بدنت شکر عسل آب لیمو

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا نیست..خارجی‌که نیست نباشه خیلیم ارزونه

هستش من فک کردم نیسش چه مدت بایداستفادا کنم‌ میدونین تاثیری داره حالا اسمشو خیلی شنیدم و اینکه میگن سراطان زاست واینا درسته

قرص اکوتان؟؟ همون که واسه جوش‌ هست؟ آره من ۹ ماه قرص خوردم اول باید جوش نزنی که بشه جاشون خوب کرد ال ...

اره همونه اخه عوارضشو خوندم ترسیدم بندازم 

هستش من فک کردم نیسش چه مدت بایداستفادا کنم‌ میدونین تاثیری داره حالا اسمشو خیلی شنیدم و اینکه میگن ...

من قبلا استفاده کردم دو سه شب پشت سر هم اندازه یه نخود بمال ب کل صورتت بعد دو سه‌روز پوسته میده خیلی روشن میشه لک و جای جوش ازبین میره ..فقط باید شب بدون هیچ نوری استفادش کرد ..رلجب سرطان زا بودنشم چیزی نمیدونم

بعده دوسه شب دیه نزنم برابدنم میخوام

هرچقد بزنی همونقدر پوسته میده ولی زیاد بزنی زخم میشه باید ب اندازه بزنی ..بعدم وقتی پوسته میده با سفیداب بشوری صورتو ک بریزن..من اینو ب بدن زدم پوسته نداد

نه اوکی بودم فقط لبم خشک می‌شد باید روزی ۲-۳ لیتر آب میخوردم کمک کرد که لاغرم بشم تازه 😋

اهان حالا من به جای اون داکسی سایکلین میندازم لاغر دیه بدتر نمیخواستمم لاغرشم

هرچقد بزنی همونقدر پوسته میده ولی زیاد بزنی زخم میشه باید ب اندازه بزنی ..بعدم وقتی پوسته میده با سف ...

مشکل من بدنمه باصورتم مشکلی ندارم اگه بدنم پوسته نده چه فایده