2777
2789
عنوان

و همچنان نت

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 42 پست
ديدم نوشته شب ايشالا وصل بشه مرديم از بي نتى

دیروزم گفدن تااخرشب هیچی نشد یذرم وصل نشد فقط 9تا استان خدا لعنتشون کنه واقعا سخته

‏کاش این مردم می فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شوهرم مغازش داره برم اونجا بشينم يكم ببينم اينستا چه خبره خخخ

واقعا خخخخخ خوش ب حالت برو بشین بیا خبر بده منم لایک کن بخونم

برای شادی روح خواهر جوانم فاتحه میفرستین؟ 😭😭😭😭😭۲ سال و سه ماه از رفتنت گذشت خواهرمتوروخدا قدر خواهراتونو بدونید.کاش بودش. کوثرم عزیزِ دلِ خواهر روحت شاد😭😭😭😭
دیروزم گفدن تااخرشب هیچی نشد یذرم وصل نشد فقط 9تا استان خدا لعنتشون کنه واقعا سخته

منى كه عادت دارم  كلا تو اينستا باشم الان يه هفتس كلافه شدم

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍
واقعا خخخخخ خوش ب حالت برو بشین بیا خبر بده منم لایک کن بخونم

باشه ميرم بدن درد گرفتم از بى نتى خخخ

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍
باشه ميرم بدن درد گرفتم از بى نتى خخخ

خخخخخخ معتاد شدیم دیگه

برای شادی روح خواهر جوانم فاتحه میفرستین؟ 😭😭😭😭😭۲ سال و سه ماه از رفتنت گذشت خواهرمتوروخدا قدر خواهراتونو بدونید.کاش بودش. کوثرم عزیزِ دلِ خواهر روحت شاد😭😭😭😭
خخخخخخ معتاد شدیم دیگه

اره شديدا

اره شديدا

بخدا من انقد ابن چند روز بی حوصله شدم افتادم جون ناخنام.دیگه ناخن نمونده برام خخخخ

بخدا من انقد ابن چند روز بی حوصله شدم افتادم جون ناخنام.دیگه ناخن نمونده برام خخخخ

منم همش كاراى خونه رو ميكنم الكى فقط وقتم بره تلوزيون نگاه ميكنم اونم هيچى نداره

بله تجمع بزرگ مردم تهران

چرا نت ما بدبختارو وصل نمیکنن😂ما ک ی هفتس آروم و ساکت نشستیم سرجامون ک نتمونو وصل کنن

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
شلوغی و اینا

والا تلوزیونو که دیدین شلوغ بود

منم همش كاراى خونه رو ميكنم الكى فقط وقتم بره تلوزيون نگاه ميكنم اونم هيچى نداره

دقیقا👁👌😜