متعجبم که چرا یه عده اینجوری از بی نتی ناله میکنن. والا ما هم ناراحتیم اما نه اینقدر دیگه. بس کنید بی توجه باشید بهش خودتونو تو خونه سرگرم کنین بخدا بهترم هست اینقد به کاراتون خوب میرسین اصا نت یادتون میره
ببخشید ولی نمبتونم بی تفاوت باشم وقتی به هر زوز یه ادایی دارن و هر روز با یه چیزی به شعورمون توهین م ...
بله ما همه از این قضیه ناراحتیم. اما مگه میشه کاریش کرد. به قول تو هر روز یه بلای تازه سرمون میارن ما هم خفه خون گرفتیم. من میگم حالا که اینجوریه حداقل خودتونو عذاب نرین یه جوری به یه کاری برسیم که یادمان بره کلا
بدون نت نمیشه بقیه کارو زندگیشون با نت هست الان شما هم دلت خوشه به همین سایت وگرنه همین راه ارتباطی با مردم هم میگرفتن پاک افسرده تر بودیم ،خداروشکر من که نتم وصله ولی تموم اطرافیانم ضرر کردن تو یک هفته و دنبال راهه چاره بودن حتی اشک بعضیاشونم دیدم ،نت حق هممونه عزیزم
بله ما همه از این قضیه ناراحتیم. اما مگه میشه کاریش کرد. به قول تو هر روز یه بلای تازه سرمون م ...
😕واقعا بعضی وقتا نمیشه اخه چون به کار و زندگی مردم ربط داره یکی داداش خودم کارش مربوطه به نت این یه هفته درامدش نصف شده بود مغازشم تازه راه افتاده خیلی از خانوما از ایت راه درامد دارن فقط اینترنتی کار میکنن الان موندن بی پول خیلیا الان یه عالمه ضرر کردن و بی پول موندن ادم حرصش میگیره
( بله عکس خودمه اگه چهره من به هر دلیلی باب میل شما نیس لطفا نظر ندید ممنون ) خدا جونم شکرت برای سلامتیم 🙏 خانواده خوبم 😍 همسرم 💍 و زندگی بی کم و کاستی که بهم بخشیدی ❤