2777
2789
عنوان

دندونپزشکی

195 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها دندونمو یک ماه پیش عصب کشی کرده بودم همش درد داشتم هرسری میرفتم پیش دکتر منو می پیچوند که برگردم برم خونه. نمیخواست باز عصب کشی کنه.خلاصه دیروز با یکم داد من ،برام یکم خالیش کرد و عصب کشی (انگار یه کانالو یادش رفته بود بکشه قشنگ درد شدید گرفتم)و میگه پانسمان کردم ولی من پانسمان نمی بینم. گفت هفته بعد عکس بگیر و بیا پرش کنم. اما اخر جلسه شوهرم یهو رسید رفت باهاش کلی دعوا کرد.من بیرون مطب بودم حالا روم نمیشه جلسه بعدی برم.چیکارکنم؟برم پیش یه دکتر دیگه هزینش چقدره؟فقط پر کردن مونده

۲۰۰یا۲۵۰.....برو پیش خودش وظیفشه

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین اگه کامل شده عصب کشیش برو پیش یه دکتر دیگه اگه بیمه هستی برو بیمه رایگان پرمیکنه ولی اگه بازم ن ...

بیمه هستم کجا برم رایگان پر میکنن؟ کدوم مطب؟همه پول میگیرن که

اخه روم نمیشه. دکتر دیگه برم میتونه از روی عکس بفهمه عصب کشی کامل شده یانه. یا فقط همون دکتری که عصب ...

اره رو عکس مشخصه..پول زیادی داری؟بنظرم عکس و نشون دکتر دیگه بده...ولی برو‌ پیش خودش پرش کن

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
پولو کامل داده بودی؟

اره توی یک جلسه هم عصب کشی کرده بود هم پر و چهارصد گرفت. که تا یک ماه درد داشتم. این سری دو مرحله ای انجام داد اول عصب کشی کرد. الان گفته هفته بعد با عکس برم پر کنه برام.

اره رو عکس مشخصه..پول زیادی داری؟بنظرم عکس و نشون دکتر دیگه بده...ولی برو‌ پیش خودش پرش کن

ببین چون شوهرم همراهم نمی اومد و تو مطب همه با شوهراشون بودم الکی به شوهرم گفتم دکتر به من گفته بی کس و کاری کسی باهات نمیاد.خیلی از دست شوهرم عصبی بودم.اگر می اومد دکتر کارمو زود راه مینداخت خب. صد بار رفتم  دکتر تا دکتر راضی شد عصب کشی کنه دکتره همش میگفت دروغ میگی درد نداری.خلاصه شوهرم رفت بهش گفت چرا به زنم گفتی بی کس و کار؟ خخخ