2777
2789
همینجوری گوشتارو میریزی یا قلقلی میکنی؟؟

نه همینجوری میریزم، خ هم خوشمزه میشه، البته من تو ماهیتابه بزرگ درست میکنم، 

گر مرد رهی میان خون باید رفت، از پای فتاده سرنگون باید رفت، تو پای به راه درنه و هیچ مپرس، خود راه بگویدت که چون باید رفت 
ای حرف دل من زدی از وقتی بیدار شدم اعصابم بهم ریخته فکرم درگیره چی درست کنم 😣😂 آخه مامانمم اینج ...

اگ پیدا کردی ب منم بگوو😢

دلم غذای تکراری نمیخواد اصن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناهار کوکو دارم

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
من اشپزیو دوس دارم ولی این ن هی بخوام فک کنم چی درست کنم اذیتم

منم دوست دارم ولی وقت ندارم 🤐✋ خستم 😂

به نظرت بریم خونه چی درس کنم ؟ یک و نیم میرسم خونه 

نامزدم میخواد بیاد ناهار. خونه مون اون دو و نیم از سرکار میاد 

میرسم چیزی بپزم ؟

خانوم باید یا وکیل باشه یا نقاش من هردوتاش و هستم ببین دیگه چقدر خوبم 🤪😂پیچ نقاشی مو تو اینستا فالو کنید art_naghash_bashi   انواع سفارش پذیرفته میشود 😍
چی جاالب

حتمن امتحان کن، 5چیز آخرش یادت نره، یه ذره زعفران آب شده، یه ذره هل کوبیده، یه ذره دارچین، یه ذره گلاب و خ خ کم شکر یعنی نوک قاشق

گر مرد رهی میان خون باید رفت، از پای فتاده سرنگون باید رفت، تو پای به راه درنه و هیچ مپرس، خود راه بگویدت که چون باید رفت 
کتلت درست کن یا سریع دمی گوجه ای چیزی درست کن ..

بادمجون هم زود درست میشه به نظرت ؟

خانوم باید یا وکیل باشه یا نقاش من هردوتاش و هستم ببین دیگه چقدر خوبم 🤪😂پیچ نقاشی مو تو اینستا فالو کنید art_naghash_bashi   انواع سفارش پذیرفته میشود 😍
اگ سرخ کرده داشته باشی اره  وگرنه ک بخوای سرخ کنی هم خودت بو میگیری هم دیر اماده میشه😂

مامانم داره خداروشکر سرخ کرده

دستت درد نکنه ✋

پیازو تفت بده تا طلایی بشه گوشت چرخ کرده بریز دوباره تفت بده دو تا هویجو رنده درشت کن بریز رو گوشت و پیاز .نمک و زعفرون دم کرده با یه استکان آب بریز .چند دقیقه بذار بپزه آبش کشیده بشه لابلای پلو بریز و دم کن خیلی خوب میشه.بعضیا زردچوبه یا رب یا دارچین میزنن ولی پیشنهاد میکنم هیچکدومو نریز فقط زعفرون.