2777
2789
عنوان

تب شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 39 پست

دختر منم ویروس تب و آنفولانزا رو باهم گرفت

یادش که می افتم تن و بدنم می لرزه

خیلی روزهای سختی بود شب تا صبح ناله میکرد یک سالشه

گلم خیلی خیلی مراقب باش هر کاری میتونی بکن تا زودتر تبش بیاد پایین

ایشالله خیلی زود سر پا بشه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اخه تب دندون اصلا انقدر بالا نيست  ما روز سوميم و ديشب تبش ٣٩/٩ بود

اره دیگه تب دندون فوقش یه روز نمه الان سه روزه شما به غیر تب بر دارو دیگم میدی؟؟

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
نه فقط استامينوفن و بروفن 

من دیشب ساعت دو نصف شیاف براش گذاشتم تا الان ک هنوز تب نکرده خداروشکر شیاف بهتر از دارو خوردنیه 

امروز سه روز هستش خدا کنه تموم شه دیگه شبم با جیغ از خواب پامیشه قک کنم دلدردم داره پسر شمام همینطور ...

وحشتناک بود .کوچیکه یه سالشه نمیتونس بگه دل دردم ولی یه سره بوق میزد😁😁

ببین دقیقا از سر سه روز تموم میشه.پسر من از شب شروع شد دقیقا سه روز رفت که من گفتم‌اگه بازم امشب تب کرد باید ببرم‌بستریش کنم که تب شدیدش یهو شب قطع شد

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
وحشتناک بود .کوچیکه یه سالشه نمیتونس بگه دل دردم ولی یه سره بوق میزد😁😁 ببین دقیقا از سر سه روز تم ...

من از پریروز درگیر شدم با امروز میشه سه روز و دو شب ینی پس هنو امشبم نب میکنه اره؟

من از پریروز درگیر شدم با امروز میشه سه روز و دو شب ینی پس هنو امشبم نب میکنه اره؟

اره احتمالا

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

ممنون از راهنمایی همه تون بردمش درمانگاه 

سرم زدن و تب بر و ضد تهوع 

خدا روشکر تبش اومد پایین 

خالا باز داغ شده براش شیاف گذاشتم 

تــــ👦🏻ـ‌ــو از جــــ🤍ـــانِ من، جـــ🌱ــوانه زدی .
2790
2778
2791
2779
2792