سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
امروز سه روز هستش خدا کنه تموم شه دیگه شبم با جیغ از خواب پامیشه قک کنم دلدردم داره پسر شمام همینطور ...
وحشتناک بود .کوچیکه یه سالشه نمیتونس بگه دل دردم ولی یه سره بوق میزد😁😁
ببین دقیقا از سر سه روز تموم میشه.پسر من از شب شروع شد دقیقا سه روز رفت که من گفتماگه بازم امشب تب کرد باید ببرمبستریش کنم که تب شدیدش یهو شب قطع شد
آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘)
دختر منم هیچی نمیخورد دوباره بردیمش دکتر گفت ویروس به دهنش زده و گفت به اصطلاح پخته. بستنی ، فرنی سرد و چیزای خنک بهش بدین تا بهتر شه و بتونه دارو و غذا بخوره
من از پریروز درگیر شدم با امروز میشه سه روز و دو شب ینی پس هنو امشبم نب میکنه اره؟
اره احتمالا
آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘)