2777
2789
عنوان

خانما با گذشته شوهرم چکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1009 بازدید | 60 پست

مگه کارش چی بوده گلم؟بعدم هرکسی یه گذشته ای داشته نباید کنکاش کنی به قول معروف باغچه ی هرکسی رو بیل بزنی چندتا کرم توش پیدا میشه مهم اینه که الان رفتارش با تو چطوره نسبت به زندگیت دلت گرم هست یا نه ،خودت رو خیلی اذیت نکن مهم این هست که تو رو انتخاب کرده برای زندکی مشترک اگه اونا رو میخواست که با تو ازدواج نمیکرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید مثل اخگر تو مانکن بوده به خاجات میفروخته دخترا رو    

شما کت دامن نمیپوشی فقط کت شلوار میپوشی😂

شوخی.کردم.ناراحت.نشوعزیزم#  

جوری شده که میخواییم بیاییم نی نی سایت باید با تسبیح بیاییم🤣😂🤣😂
خب چرا قبلا اونو برده پارک ولی منو نه

چند سالته عزیزم؟ با این رفتارای بچه گانه تو زندگیت ب مشکل برمی خوریا گذشته هرکسی ب خودش مربوطه کاری نکن اول زندگی روت تو روش باز شه بهت بگه ب تو چه دلم خواسته

گذشته اسمش روشه، گذشته. مهم حال و آینده‌س. دیگه الان همه قبل ازدواج یه رابطه‌هایی داشتن. اگه میرفتن پارک یا هرجا اول اینکه خب مجبور بودن جای دیگه رو نداشتن که برن بعدشم هیچ تعهد و مسئولیتی نداشته شوهر شما. الان به این فکر کن که داره واسه رفاه شما و زندگیتون کار میکنه و وقتش پره. با این فکرای بیخودی خودت و روانتو مریض نکن 

من اگر نيك يا بدم... تو برو خود را باش  
خوبه ک گفته.من هرچی از نامزدم میپرسیدم یجوری میپچوند از نه ای ک با مکث میگف مشخص بود داشته زیادم داش ...

من هیچ وقت نپرسیدم،،،،،، البته چون من کاملا میشناختم ش ولی خدا را شکر اونم اصلا نپرسید خخخخ

اما خدایی چرا بیشتر خانوما اینقدر بچگونه فکر میکنن یعنی چی اونو پارک برده منو نمیبره مگه بچه ای😓🤕

خانوما لطفا واس تاپیکای ولنتاین منو تگ کنین🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗مررررررسی