سلام من تازه ازدواج کردم، شوهرم اولش بهم گفت من دوس دختر 5_6تا داشتم ولی بهشون دست هم نزدم، اما این منو آزار میده حتی یکیشون شهرستانیه و یه روز خواهر شوهرم یه عکس از شوهرم فرستاد و گفت فلان دختر ازش گرفته توی پارک، ولی شوهرم گفت فقط بخاطر بیشبرد کارم با این دخترا بودم، الانم بخاطر کارش نمیتونه حتی منو یه پارک ببره، خیبی حسودیم میشه، چکار کنم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من هیچ وقت نپرسیدم،،،،،، البته چون من کاملا میشناختم ش ولی خدا را شکر اونم اصلا نپرسید خخخخ
من مثلا اگه شماره گل فروشی رو داشت و واسم گل میفرستاد میگفتم شماره ی گل فروشی داشتی قبلا واس چندنفر گل فرستادی😏؟!
اونم جا خورد یه دفعه فقط یه سکوت سه ثانیه ای کرد بعد زودی یه چیزی گف ک یادم نموند اما خوشم مبومد با تمام زرنگیش نمیتونس دراین جور مواقع یدفعه ی دروغ جور کنه😂😂😂
عزیزم منطقی باش این چه حرفیه؟! یعنی الان اون اقایی ک از زن اولش جدا شده و دوباره ازدواج کرده زن دومش باید دهنشو سرویس کنه ک چرا زن اولتو فلان کردی بسان کردی؟ منطقی باش. اگر هم میخای باهاش بری بیرون خب حرف بزن باهاش فقط در مورد بیرون رفتن ن اینکه چرا اونا رو میبردی بیرون منو نمیبری