2777
2789
عنوان

خانما با گذشته شوهرم چکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1009 بازدید | 60 پست
اما خدایی چرا بیشتر خانوما اینقدر بچگونه فکر میکنن یعنی چی اونو پارک برده منو نمیبره مگه بچه ای😓🤕

خوب بیچاره مجبور بوده پارک ببینه طرفو نمیتونسته بیاره خونه ببینش ک😂

جوری شده که میخواییم بیاییم نی نی سایت باید با تسبیح بیاییم🤣😂🤣😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو کار بساز بفروشه برای مجوز هاش باهاشون دوس میشده

توروخدا بیخیال

الان برادر شوهر من در عین حال با ۱۰ نفر دوسته ۵۰۰ تا بیشتر دوست دختر داشته 

یعنی زن آیندش باید بره بمیره دیگه.

من خودم ب شخصه با گذشته کسی کار ندارم

ما کوچیکا خدامون بزرگه.....  کاربر سابقم🤕 کاربریمو بعلت شناخته شدن ترکوندم🤣 والا هر اسمی زدم نیاورد چاره ای نداشتم😂

الان چی بگیم اروم بشی😒والا من خودم دوست پسر داشتم و همسرمم میدونه اما خوب مال قدیم چه ربطی به حال داره

خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜
من هیچ وقت نپرسیدم،،،،،، البته چون من کاملا میشناختم ش ولی خدا را شکر اونم اصلا نپرسید خخخخ

من مثلا اگه شماره گل فروشی رو داشت و واسم گل میفرستاد میگفتم شماره ی گل فروشی داشتی قبلا واس چندنفر گل فرستادی😏؟!

اونم جا خورد یه دفعه فقط یه سکوت سه ثانیه ای کرد بعد زودی یه چیزی گف ک یادم نموند اما خوشم مبومد با تمام زرنگیش نمیتونس دراین جور مواقع یدفعه ی دروغ جور کنه😂😂😂

خانوما لطفا واس تاپیکای ولنتاین منو تگ کنین🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗مررررررسی

خدایی کدوم مرد هست دوست بشه اما دست نزنه دیگه چرا دوست شده اگر دست نزنه مشکل داره مرد نیست 

اونی که میگه باهاش دوست اجتماعیم جای دیگه سرش گرمه اینو واسه هم صحبتی میخواد

اوکی شکر 
اون دیگه خدایی چیزی شبیه به لا ابالی بودنه  یکی دوتا سه تا دیگه نه 10 تا بیست تا 500 تا

چی بگم🙁

ما کوچیکا خدامون بزرگه.....  کاربر سابقم🤕 کاربریمو بعلت شناخته شدن ترکوندم🤣 والا هر اسمی زدم نیاورد چاره ای نداشتم😂
خوب بیچاره مجبور بوده پارک ببینه طرفو نمیتونسته بیاره خونه ببینش ک😂

والا بو خدا😂😂😂

خانوما لطفا واس تاپیکای ولنتاین منو تگ کنین🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗مررررررسی

اون گفت پنج ، شش تا دوست و یکسری حرف زد ... شمام قبول کردی... بتظرم دیگه الان ازدواج کردی ناراحتی بی معنیه .

این تصمیمی بود که باید قبل از ازدواج دربارش فکر میکردی و اگر میدیدی برات سخته ردش میکردی ، چه زیاده شوهر

تبسمی اگرم رو دهد ز عیش ندانی، که گاهی آدمی از کثرت ملال بخندد ...

عزیزم منطقی باش این چه حرفیه؟! یعنی الان اون اقایی ک از زن اولش جدا شده و دوباره ازدواج کرده زن دومش باید دهنشو سرویس کنه ک چرا زن اولتو فلان کردی بسان کردی؟ منطقی باش. اگر هم میخای باهاش بری بیرون خب حرف بزن باهاش فقط در مورد بیرون رفتن ن اینکه چرا اونا رو میبردی بیرون منو نمیبری

دختر بودن هم قوی بودن نیاز داره هم ظریف بودن...