2777
2789
الان دیگه نیش نمیزنن؟تموم شده؟

الان امدم خانه مامانم موندم یک ماهه همه چیز را تو خانه شستم هر چی چیز پارچه ای داشتم ولی باز سم پاشی کردیم دیدیم چند تا مردن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۳ ماهه یه چیزی من وپسر یک سالم را نیش میزد اصلا نمیدونستم ساس یا کک چیه هیچی هم تو خانه نمیدیدم هر چ ...

وای پنجاه تاکه خیلی زیاده اگه کک باشه که احتمالا هم هست تخم گذاری کردن وبازم هست.کک جای نیشش قرمز میشه اولش 

به نظر من بازم سم پاشی کنین اونقد که لحاف تشکتون وکلا وسایلاتون خیس سم بشن.اگه همون اول که نیشتون زد ...

کلا همه چیزم را شستم فرش ها لباس ها پتوها لحاف وتشک را هم ۲ هفته پهن کردم پشت بام 

اگه از همونجایی که سم خریدین بگین بیان ببینن میفهمن چیه

بردم نشان دادم گفت نمیدونم چیه دامپزشک هم بود البته یک کس دیگه گفت کک یکی دیگه هم گفت ساس دیگه گیج شدم

من تجربه خودم رو بگم.ما یه ماه پیش اربعین رفته بودیم یه روستای جنگلی شب رو موندیم اونجا و شب هم هواسرد بود از پتوهای اونجا هم استفاده کردیم.یه هفته بعداز اینکه اومدیم خونمون دیدم تو بدن دخترم جای نیش هست روز اول یه دونه بود از فرداش صبح ها که پا میشد کلا بدنش مخصوصا قسمت کمر و ساق پاهاش جای نیش بود وجای نیش ها هم خیلی نزدیکه هم بود یعنی انگار ردیفی نیش میزد.ولی فقط دخترم یه بارم فقط منو نیش زد.دخترم هم ازبس میخاروند زخم میشد.دیگه دیوونه شده بودم از حال دخترم

من تجربه خودم رو بگم.ما یه ماه پیش اربعین رفته بودیم یه روستای جنگلی شب رو موندیم اونجا و شب هم هواس ...

آره ما رو هم اکثرا از پا وکمر وشکم نیش میزد برا شما چی بود ؟