2777
2789
عنوان

نظرتون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 20 پست
بنظرم به خود آدم بستگی داره  ما ۴تا خواهر بودیم همیشه حرف بود آخییییی پسر ندارید  خیلی ا ...

درسته عزیزم منم با همه وجودم حرفا تو قبول دارم

اما گاهی اوقات....

انشالله خوشبخت باشید😍😍

در تاریخ1399/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍😍خدایااا شکرررررتتتت😍😍
از این مو دا اطراف منم زیاده ولی همیشه سعی کردم توجه نکنم چون اشتباه میدونم ازدواج سن پایین رو

از اشتباه هم فراتر، معضل اجتماعی شده... خیلی زیادن خانوم های متاهل ک دوس پسر دارن، یا آویزون مرد زن دار میشن.. توجیه هم اینه ک بچه بودیم شوهرمونو دوس نداریم... افتضاح وضعیت شمال

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فقر مادی و فرهنگی من هیچ خانواده با کلاسی رو ندیدم دخترش زیر ۲۳ -۲۴ و قبل از دانشگاه ازدواج کرده با ...

بیشترش فقر فرهنگی... افتخار میکنن ک دخترشون زود شوهر کرده... فک میکنن ینی خیلی خواستنی بودن

ی سری مذهبی هم متاسفانه این مدلین

همسرم چنتا دوست مذهبی داره زن های همه بچه.. دختره میگه صبح غسل میکنم میرم مدرسه.. پدربزرگ  همین خانوم هم تو مجلس خبرگان... هر دفه هم منو میبینن میگن آخییی خواهر شوهرت ترشیده.. حالا خواهر شوهر من 22سالشه پزشکی میخونه.. خوشگل هم هست خانواده همسرم هم تحصیل کردن.. واقعا نمیفهمن این دختر ن ترشیده نمیخاد فعلا ازدواج کنه

از اشتباه هم فراتر، معضل اجتماعی شده... خیلی زیادن خانوم های متاهل ک دوس پسر دارن، یا آویزون مرد زن ...

وای خدا رحم کنه چه بد

بیشترش فقر فرهنگی... افتخار میکنن ک دخترشون زود شوهر کرده... فک میکنن ینی خیلی خواستنی بودن ی سری م ...

بنظرم خیلی هم قشنگ متوجه موقعیت بهتر اون دختر هستن

منتها بچه خودشون هوش و استعداد ش در حد همون شوهر کردن بوده

برای اینکه مبادا کسی به خودشون یا بچه شون ایراد بگیره بقیه رو تحقیر میکنن

بنظرم خیلی هم قشنگ متوجه موقعیت بهتر اون دختر هستن منتها بچه خودشون هوش و استعداد ش در حد همون شوهر ...

دقیقا😂😂😂