2777
2789
برای منم اینطوریه برای منا گفت غضروف خوابیده

راه چاره ای هم داره؟برامن میگه ورمه اون طرفشم پوستش میخوابه ولی دست که میزنم اون طرف انگاری غضروفش بیشتره

برگریزان دلم رانوبهاری آرزوست...
برای منم دقیق اینجوریه ی پره بینیم خیلی ورم داره 

گفت خوب میشه؟مال منم دقیقابالاپره بینیم یه طرفش قشنگ بوستش خوابیده باریک شده یه فرورفتگی کمم بالاش هست ولی اون طرف نه اصلااون فرورفتگی بالاپره بینیم نداره اعصابم خورده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راه چاره ای هم داره؟برامن میگه ورمه اون طرفشم پوستش میخوابه ولی دست که میزنم اون طرف انگاری غضروفش ب ...

نمی دونم به من که گفت دیگه چسب نزن یه شب درمیون موقع خواب بزن بعد تا ۱۸ ماه کل ورم بخوابه بعد تصمیم میگیرم 

ولی میگن اگه بخوابه باید غضروف پیوندی بزاری 

برای شما طرف دیگه اش نرماله ؟

برای من انگار ورم استخوان ماننده که دست میزنم  یا حرف میزنم درد میکنه کلافم کرده😞

نمی دونم به من که گفت دیگه چسب نزن یه شب درمیون موقع خواب بزن بعد تا ۱۸ ماه کل ورم بخوابه بعد تصمیم ...

برامن گفت ورمه اون طرفش مثل این طرف میخوابه اون طرف که پوستش خوابیده برامن نرماله اون طرف دیگه نه انگاراستخون ازاون طرف کمتربرداشته فرورفتگی بالای پرده بینیم یه طرف هست یه طرف نیست

به من دستیارش گفت ورمه میخوابه اون طرفتم ولی دست که میزنم انکاری کلفت تره ازاون طرفه میرسم درست نشه

منم همین حس دارم بدتر از اون برای من درد میکنه دست میزنم یا حرف میزنم 

فقط دارم روز شماری میکنم یه سال بشه شاید خوب بشه

منم همین حس دارم بدتر از اون برای من درد میکنه دست میزنم یا حرف میزنم  فقط دارم روز شماری میکن ...

مال من ازهمون اول که گچش بازکردم اینطوری بودالان یکماه گذشته بازم همونه 😑