2777
2789
عنوان

کودک آزاری

| مشاهده متن کامل بحث + 5147 بازدید | 71 پست

به اورژانس اجتماعی زنگ بزن خبر بده راستش و بگو که همیشه صدای گریه بچه رو میشنوی

اونا میان دم در رسیدگی میکنن

کار خاصی هم.انجام نشه حداقل پدر مادر بچه میفهمن هر کاری دلشون بخواد نمی تونن با بچه بکنن

خسته ام , از مردمی که به بهشت ایمان دارندولی عجیب از مرگ می ترسند!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

يه بار كه صداي گريه اش ميومد زنگ بزن به پليس و بگو كه بيان؛ درخواست كن هويتت رو نگن اونا هم ميگن تحت ...

اره دیگه منم خیلی ذهنم درگیر شده

حتما میسپرم به مادر شوهرمم

واقعا نمیتونم بشینم هیچ کاری نکنم

میشه منم مامان شم  
اره دیگه منم خیلی ذهنم درگیر شده حتما میسپرم به مادر شوهرمم واقعا نمیتونم بشینم هیچ کاری نکنم

خدا خیرت بده. گناه داره‌. ایشالله ک اتفاق بدی نیست ولی اخه هروز ک بچه حموم نمیره! 

اره دیگه منم خیلی ذهنم درگیر شده حتما میسپرم به مادر شوهرمم واقعا نمیتونم بشینم هیچ کاری نکنم

نه به مادر شوهرتم نگو حتي خانماي سن بالا سوتي نيدن كلا قيافشون همه چي رو لو ميده ميگن كار منو عروسم نبوده طرف ميفهمه كار خودشو عزوسشه !!! دشمني ميكنن اونوقت خودت با پليس يا اورژانس اجتماعي تماس بگير يواشكي

مادر شوهرم میگه۳.۴ساله

واای نگوخیلی ناراحت شدم طفلی بی زبون...

کاش اذیتش نکرده باشن ای خداااا😢

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

دوستم طبقه پاییشون رو اجاره داده بودن به یه خانواده. زن و شوهر و یه بچه ۳ساله. 

بعد چندوقت همیشه دیدن بچه گریه زاری میکنه. فهمیدن زن و شوهر معتادن بچه هم معتاده. از درد خماری همش گریه میکنه.

من دیگ روانی شدم اینو شنیدم. همش ب دوستم میگغتم توروخدا زنگ بزن اورژانس احتماعی