2777
2789
عنوان

خانوم های جن

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 25 پست
بچه خواهرم ب جن میگه جند ،،بعد میخواست یکیو بترسونه میگف آقا ج ن ده بیا😁😁

وای خواهر منم یبار میخواست خاطره جنی بگه جلوی بابام گفت یبار یه ج.. د ه بوده😂😂😂😂

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یادمه یکی هم بود اسم همزادش فرقل بود یه جماعتیو اوسکول کرده بود

فرقل 😂😂😂😂

ابتکار داشته ها، اسم بچش چی بود ؟ 😁😁😁

دختر قشنگ مامان، تموم آرزوی من سلامتی توئه و بهترین روز عمر من روزی خواهد بود که تو رو در آغوش بگیرم‌. به خدای خودم امید دارم، تو هم ازش بخواه که تو رو سالم به من بده و همیشه در پناه خودش نگهت داره. خدایا نه من و نه هیچ مادر دیگه ای رو با فرزندش امتحان نکن..
ابادانی هستی؟

نه ولی اسم پروفایلم از همون کوچه بوارده شماست

دختر قشنگ مامان، تموم آرزوی من سلامتی توئه و بهترین روز عمر من روزی خواهد بود که تو رو در آغوش بگیرم‌. به خدای خودم امید دارم، تو هم ازش بخواه که تو رو سالم به من بده و همیشه در پناه خودش نگهت داره. خدایا نه من و نه هیچ مادر دیگه ای رو با فرزندش امتحان نکن..
عنوانت😕😕

نگران بودم بیان بترکوننم. فک کنم حرف بد زدم 😂

اهااان چه خوب پس ابادن اومدی😁😎

عشق است آبادان و اهواز و لشکرآباد و بوارده و ته لنجی ها و همش...