2777
2789
ناراحت نباش. روزی رسون خداست نه اینا

دو ماه دیگه زایمانمه هنوز نمیدونم قراره پولش از کجا بیاد. وام بگیریم قسطشو از کجا بدیم. اون موقع که اقدام کردم حقوقمون بیشتر بود و همه چی ارزون تر ولی الان چی. همش استرس استرس. میدونم پول زایمانم میرسه ولی وقتی از استرس پیر شدم

فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین😍😍😍😍😍😍خدایا عشقم و پرنسسای خوشگلمو برام حفظ کن🙏خیلی خیلی دوست دارم. شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو ماه دیگه زایمانمه هنوز نمیدونم قراره پولش از کجا بیاد. وام بگیریم قسطشو از کجا بدیم. اون موقع که ...

بهت حق میدم. حق داری نگران باشی. ولی همونطور که خودت گفتی  مطمئن باش همه چی به بهترین نحو جور میشه. سعی کن بهش فکر نکنی.به فکر هدیه قشنگی که خدا بهتون داده باش. ناراحتی و استرس شما واسه کوچولوتم خوب نیست.به خدا توکل کن. 

بهت حق میدم. حق داری نگران باشی. ولی همونطور که خودت گفتی  مطمئن باش همه چی به بهترین نحو جور م ...

به خدا همش اشک تو چشامه

فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین😍😍😍😍😍😍خدایا عشقم و پرنسسای خوشگلمو برام حفظ کن🙏خیلی خیلی دوست دارم. شکرت
به خدا همش اشک تو چشامه

نگران نباش. به چیزای مثبت فکر کن. گریه کردن و ناامید بودنت یه جور ناشکریه. همیشه به خاطر چیزایی که تو زندگیت داری خدارو شکر کن. خدا هم وقتی ببینه بنده سپاسگزاری هستی رزق و روزی بیشتری به زندگیت میده