2777
2789
عنوان

در مورد عیوب پنهان خود فکر کنیم (۹)

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 22 پست
مشتاق شدم کتابشو تهیه کنم  اسم نویسنده رو لطف میکنی بگی همین طور انتشارات

مال پناهیانه.

از سخنرانیشه.

خواستی برو سایت بیان معنوی بزن تکبر پنهان. فایل سخنرانیشو میاره. من خودم با متن راحتترم. کتابشو از کتابخونه گرفتم

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
😁 خب تو واقعا خیلی گلی اینو گفتم ک خرابت کنم .اخه حدیث هست میخوای کسیو خراب کنی جلوش ازش تعریف ...

بیتربیتا مگه من چه هیزم تری بهتون فروختم😤😤😤

الهی وقتی میخوای بری عروسی رو دماغت جوشِ گنده بزنی😌😌😌

ما شیشه ی عطریم،بگویید به سنگ...🌷✌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مال پناهیانه. از سخنرانیشه. خواستی برو سایت بیان معنوی بزن تکبر پنهان. فایل سخنرانیشو میاره. من خو ...

دستت بی بلا

منم کتاب دوست دارم

سخترانیهاشو گوش میکنم  اکثرا

ان معی ربی.اللهم الرزقنا زیارت الحسین فی الدنیا و شفاعته فی الاخره

دستت طلا خواهر

زندگی را با قوت ادامه دهید🪴                                                 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند. هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود  🌼   انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!)     بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان

دست نویسنده اش درد نکنه فقط دلم میسوزه اینجا پاره پاره مینویسم حق مطلب ممکنه ادا نشه. متنشو یجا هم ...

ن اتفاقا تیکه تیکه میذارید خیلی بهتره 😍

There is GOD💚💚💚   ..                                               
2790
2778
2791
2779
2792