2777
2789
عنوان

20تکه سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 25 پست

اگه لباسو میگید نه نمیخاد همه اشو بیست تیکه بخری بچت ببین تو چه فصلی دنیا میاد متناسب نیاز سنش هر کدومو بخر از استین دار دکمه خور بادی استین کوتاه ولی کلا بادی ها بهترن که کمر بچه رو بپوشونه چه استین دار چه کوتاه سعی اکثرا بادی باشه برازمستونام زیر لباساشکن خوبه مارک اشور یا برگ سبز عالی هست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من خواهرم ۲۰ تیکه گرفته بود عکسای نوزادی خواهرزاده ام همشون شبیه هم شده 

کلا متنوع برداری خوبه برای روحیه خودت هم خوبه هر دفه لباس جدید میپوشونی ذوق میکنی

خدایا شکرت ♡♡
من ۱۹ تیکه گرفتم . بیخود زیاد داره . مثلا من جوراب و دستکش ابنا گرفتم اینم باز داره . تیکه ای بخر بر ...

خب هوا سرده من فکر میکنم جوراب و دستکشش استفاده میشه

بعد اگه اینا رو ست نخرم بعدا واسه ست کردنش با لباساش احتمالا یخورده سخت بشه اگه جدا بخرم

زنده باد بال خدا، که فرو می افتد و درست روی شانه من می نشیند، زنده باد...
اگرم بلوز شلوار تک خاستی برابزرگتریش مارک پورعلی،ایران پوش خوبن

تا میتونی انواع بادی ها رو بخر یه دستکش نوزادی ام خاسی بخر البته تو بیمارستان خودشون دستشون میکنن ولی شورت بنظرم بدرد نخوره کلی خریده بودم یبارم نپوشوندم بلوزای کوتاه که کمرش لخت بمونه اصلا نخر

من خواهرم ۲۰ تیکه گرفته بود عکسای نوزادی خواهرزاده ام همشون شبیه هم شده  کلا متنوع برداری خوبه ...

وای اره خیلی کاسه عکس مهم چون عکس که میخای بگیری تنکع کم میشه ست های تنوع دار برحسب نیاز برداری هم شیکتره و تنوع دار هم بیشتر تو شم میاد هم کاربردیه

من خواهرم ۲۰ تیکه گرفته بود عکسای نوزادی خواهرزاده ام همشون شبیه هم شده  کلا متنوع برداری خوبه ...

نکته خوبی بود ممنونم

زنده باد بال خدا، که فرو می افتد و درست روی شانه من می نشیند، زنده باد...
خب هوا سرده من فکر میکنم جوراب و دستکشش استفاده میشه بعد اگه اینا رو ست نخرم بعدا واسه ست کردنش با ...

یه دست ۱۹ تیکه بگیر کافیه . 

بقیه رو برو تیکه ای بگیر . یه مدل انتخاب میکنی . ازش شلوار و زیر پوش و زیر دکمه ای و بلیز و... بگیر . ۱۹ تیکه تو همشون ناف بند و پارچه قنداق و این چیزا هست که فقط یک دونه نیازت میشه . لازم نیست تو همه ی ست ها باشه  کع