2777
2789

من قبل ازدواجم باشگاه میرفتم همش بعدش باردارشدم وزنم باز خوب بود بع  زایمان یهو ۲۰ کیلو اضافه وزن پیدا کردم ثابت مونده.

قد۱۶۰ وزن ۸۴

خدایا خودت نگهدار هدیه ات باش سپردمش بخودت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از جلو چشام دور شو😡😡 شوخی کردما گلم یوخ ناراحت نشی.😘😘

میدونم عشقم ناراحت نمیشم🙂

وای چیکارکنم وزنم بره جلو؟دکترهم رفتم میگن ژنتیکه چیپس پفک نوشابه هرچیزچاق کننده تاثیری نداره 

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗
من ازچاقییییی متنفرم نامزدمم گفته یه کیلوهم چاق شی نزدیکت نمیشم زمستون سال پیش۷۹کیلوبودم الانم رژیم ...

خوش به سعادتت رژیمت خیلی سخت بود؟؟ چطور تونستی ه ۵۰ برسی؟؟

عجب صبری خدا دارد
والانمیدونم هروقت میبینه بلندم میکنه ببینه چاق شدم یانه خودمم به بارداری فک میکنم گریم میگیره

حتما حتما حتما توجیهش کن. حتی شده باهاش دعوا کن تا دیگه ازین حرفا نزنه روحو روانتو آزار بده عزیزم.

صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤🌹
میدونم عشقم ناراحت نمیشم🙂 وای چیکارکنم وزنم بره جلو؟دکترهم رفتم میگن ژنتیکه چیپس پفک نوشابه هرچیزچ ...

منم مث توام 😞امروز رفتم مولتی ویتامین  دیلی نچرال خریدم ببینم تاثیر میزاره یا نه

همینجوری یهویی صلوات😁
من ازچاقییییی متنفرم نامزدمم گفته یه کیلوهم چاق شی نزدیکت نمیشم زمستون سال پیش۷۹کیلوبودم الانم رژیم ...

واقعا فقط رژیم گرفتی .من وزنم ثابت مونده یه گرمم کم نمیشه .شوهرم منم همینو میگه از چاقی متنفره

خدایا خودت نگهدار هدیه ات باش سپردمش بخودت
میدونم عشقم ناراحت نمیشم🙂 وای چیکارکنم وزنم بره جلو؟دکترهم رفتم میگن ژنتیکه چیپس پفک نوشابه هرچیزچ ...

میخای چیکار بابا. ولی اگه اصرار داری تو رو خدااااا بیای گوشتای منو ببر

صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤🌹