2777
2789
عنوان

كيا حيوون خونگي دارن؟بياين عكسشو بذارين😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2131 بازدید | 154 پست
ما هم اسب داریم ۶ تا .. دو تا کره تو راهی هم داریم😍😍

واییییی

زندگی رو فقط تو میکنیا,فقطططططط تو

جای منم بوسشون کن داداش

حاشاهُالله.   أن يأخذ منكِ شيئاً  ثُم يترككِ بلا عوض......من اسماعیل نیستم:)))) ،سایت smile رو قبول نکرد و من شدم فیکِ آدامسِ اسمایل 🦥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای جدی میگی عزیزم؟؟ عاشق اسبم ..  کره هاشون زشتن .. خخخخ ولی وقتی بزرگ میشن تو زیبایی و وقار ...

نه کره های ما خیلی خوشگلن ..این الماس 

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

منم ی عروس هلندی ناز دارم نمیزارم چشم نخوره😍😍😍 

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
من ی خرگوش خیلی گوگولی داشتم عشقم برام خریده بود مامانم نزاش نگهش دارم😕

مامانا گاهی از صدام هم ظالم تر میشن

گاااااااهی البته:/

حاشاهُالله.   أن يأخذ منكِ شيئاً  ثُم يترككِ بلا عوض......من اسماعیل نیستم:)))) ،سایت smile رو قبول نکرد و من شدم فیکِ آدامسِ اسمایل 🦥

برزیلیه؟ حرفم میزنه کلا شلوغه یا نه پسرم دوست داره ولی حوصله سر وصدا ندارم خودم 

نه خورشيديه

اره يكم حرف ميزنه ولي ناواضح

واي دختر خيلي پر سر و صداس جزو پر سر و صداترين و شيطون ترين نژاد پرندس جيغ ميزنه صداش تا تو كوچه ميره

ولي بخواي بخري نژاد پرندها خيلي گستردس ميتوني با يه كار بلد مشورت كني و يه بي سر صداشو بگيري

اگه دوست دارين سرگذشت زندگي هاي واقعي رو بخونين يه سر به تاپيكام بزنين                                           لطفا براي اينكه تا اخر تيكرم به چيزي كه ميخوام برسم يه صلوات بفرستين😘

خرس مهربون من😂😂

میشه برا حاجتم صلوات مهمونم کنی؟؟! دعای شما ها قطعا برام اثر گذاره.. 😊 انشالله حاجت روا بشی😚       1399/9/9 انشالله با لطف خدا به خواستم میرسم 😍😍❤️🌺😊. گفتم همه میگن منم جا نمونم 🤗😀🌸  
داداش ؟؟؟مگه ایشون آقا هستن؟؟

نه بابا

درهنگام گرفتن جو کلمه ایدر انتهای جملات اکیپ ما میاد به نام داداش#  

پسر هم نیستم,از این کلمه پسرا خوشم میاد,خوش فاز و خوش اهنگه

اینم توفان و رعنا😍😍

خوش به سعادتت عزیزم جای ماهم لذت ببر

آنچه درباره  کوروش بزرگ برای محقق  جای تردید ندارد،قطعا این است که لیاقت سیاسی و نظامی فوق العاده در وجود وی با چنان انسانیت و مروتی درامیخته بود که درتاریخ سلسله های پادشاهان شرق  پدیده ای تازه به شمار میآمد .   
همستر جزو تميز ترين و كم دردسر ترين حيوناي خونگيه خرگوش يكم زياد جيش ميكنه متاسفانه من قبلا خوكچه ...

خرگوش از یکم بیشتر حیش میکنه 

ما دو تا داشتیم اولی رو یه هفته نگه داشتیم انقد جیش و پی پی کرد پسش دادیم .دومی رو سه هفته داشتیم متاسفانه مرد😢😢

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲