2777
2789
عنوان

🌷چله سوره حمد 100 تایی🌷 41 روزه

1710 بازدید | 147 پست

به نام خدا

🌹سلام. این ختم برای شفا یا حاجت روایی هست. 41 نفره هست و مدتش 41 روزه هست.

🌹طریقه ختم:: هر روز به نیت کسی که در لیسته، 50 بار سوره حمد خوانده می شود و در کنارش برای حاجت روایی خودتان 50 بار حمد خوانده می شود. بنابراین هر روز 100 حمد می خوانید. ( 50 بار برای خودتان و 50 بار برای کسی که تو لیست هست)

🌹هر چند بار می توانید اسم بنویسید. اما بر اساس تعدادی که اسم نوشتید، به همان تعداد، 100 سوره حمد اضافه میشه. مثلا به خاطر دو نیت متفاوت، دو بار اسم نوشتید و باید 200 بار سوره حمد بخوانید.

🌹پریودی مشکلی ایجاد نمی کنه.

🌹وقتی گروه تکمیل شد همه رو ریپلای می کنم. پس هر روز به سایت سر بزنید تا از گروه عقب نمانید و دین به گردنتان نیفتد.🙏

🌹بعد از شروع چله، لازم نیست اعلام کنید،در صورت نخواندن، دین به گردنتان میفتد🙏

🌷🌷لیست دوستان ختم 41 روزه سوره حمد 100 تایی 🌷🌷

🌷۱.الهام خانم (بیماری اعصاب دارن)

🌷۲.ساجده خانم

🌷۳.پروین خانم

🌷۴.نوه خانم مهدیلو (شفا)

🌷۵.خانم سمیه آرام

🌷۶.

🌷7.

🌷8.

🌷9.

🌷10.

🌷11.

🌷12.

🌷13.

🌷14.

🌷15.

🌷16.

🌷17.

🌷18.

🌷19.

🌷20.

🌷21.

🌷22.

🌷23.

🌷24.

🌷25.

🌷26.

🌷27.

🌷28.

🌷29.

🌷30.

🌷31.

🌷32.

🌷33.

🌷34.

🌷35.

🌷36.

🌷37. 

🌷38.

🌷39.

🌷40.

🌷41 .

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم هستم ممکنه🙏🙏

لطفاً واسه حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🙏🙏😘                                                                                       همواره باهم مهربان باشیم مهربانی اولین گام برای رسیدن به خداا✨                             خرم آن روز کز این منزل ویران بروم💔.                              درد لحضه رو کسی میفهمه که منتظر میمونه⏳.                 🦋🦋مثل یه پروانه ببین اسیرمُشتِ بسته ام🦋🦋          💙خدایا تنها فقط ازتو میخواهم💙.                                                    😍98/12/4🥰🥰💕💖💖🌠✨👩‍🎓                                  🙄🤐😥☹️🤕🥴😕                                         🥰99/2/27🤗💚💙💕😍                                                                                         🕋همواره به خدا امیدوارباشید🕋                                    🕋الهیییییی به امید تو🕋.       

منم هستم 

استَغفروا ربَّکم اِنَّه کانَ غَفّاراً یرسِلِ السَّماءَ علیکُم مِدراراً ویمدِدکُم بِاَموال وبنین وَیجعَل لَکُم جَنّاتٍ ویجعَل لکم اَنهاراً؛ از پروردگار خود آمرزش بخواهید که او بسیار آمرزنده است؛ تا باران های مفید و پر برکت را از آسمان بر شما پیوسته دارد و شما را با مال بسیار و فرزندان متعدّد یاری رساند و باغ های خرّم و نهرهای جاری به شما عطا فرماید. (نوح، 10- 12)