2777
2789
عنوان

درمان انگل

| مشاهده متن کامل بحث + 2572 بازدید | 54 پست
عزیزم علایم ش این نیست اگه خیلی دل درد یا پادرد بگیری باید بره آزمایش بدی نه این علایم

گف چند روز پیش توی مدرسه دلش درد گرفته.اما غیر از اون دلدرد نداشته.یعنی خارش از علائم انگل نیست؟

هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم  اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی  
البته من بچه بودم همیشع انگل داشتم مامانم برد ازمایش دادم و دارو دادن واسه خارشش پودر بچه بزن یا وا ...

ممنونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوست عزیز اگه انگل باشه طب سنتی خیلی بهتر و راحت تر جواب میده ی سر ب سایت طب شیعه دکتر علیان نژاد بز ...

مرسی گلم.حتما میبینم

ممنونم

یا اگه قرص خارش تو خونه داری مث هیدوکسی زین و سیتریزن چون بچس خیلی نصف کن ریز ریز بهش بده خواب اورها خارشش میفته

ببینمت تو رو 🥴                                                         دیدمت برو 😒
عزیزم اول باید ببری دکتر ازمایش انگل بدی مگه سرخود دارو میدن

خب اخه چیکارش کنم الان.خارش کلافش کرده

گف چند روز پیش توی مدرسه دلش درد گرفته.اما غیر از اون دلدرد نداشته.یعنی خارش از علائم انگل نیست؟

چرا هست

هارلی واسه ملکه جوکر شدن خودشو پرت کرد تو اسید جوکرهم باهمه ی بدیاش پرید تا بتونه بهش ثابت کنه ادم بدیه ولی وقتی یک نفر براش جون میده نباید براش کم بزاره،تو این مدت که نبودم بخاطر بعضیا بود که حالمو بهم زدن جالبه که چجوری تو این مدت تحملشون می کردم اما برگشتم ولی قرار نیست بمونم می خوام دوباره برم خسته شدم از جو سایت تاوقتی که بعضیا تو سایت باشن من بمیرمم اینجا نمی مونم فقط امدم چند تا تاپیک رو پاک کنم همین...شاید زمان ببره اما مهم نیست اصلا
خب اخه چیکارش کنم الان.خارش کلافش کرده

اگه دستکش داری دستت کن با دسمال خوب پاکش کن بعد کرم ان ان که برای خارشه بزن اگه نداری آ د چیزی بزن

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
اگه دستکش داری دستت کن با دسمال خوب پاکش کن بعد کرم ان ان که برای خارشه بزن اگه نداری آ د چیزی بزن

مرسی گلم

اخه الان خارش داره.واسه خارش چی بهش بدم

عزیرم خارش چند علت میتونه داشته باشه یکیش عفونته قبل از هر دارویی ک بدیش ببرش ازمایش دارو الکی ندی به بچه روده هاش میریزه بهم ی ازمایش ببرش مطمئن شی واسه خارش ببر با صابون تمیز بگو پشتشو بشوره 

اره دیگه.منم میگم اینا علائم انگله

اره

هارلی واسه ملکه جوکر شدن خودشو پرت کرد تو اسید جوکرهم باهمه ی بدیاش پرید تا بتونه بهش ثابت کنه ادم بدیه ولی وقتی یک نفر براش جون میده نباید براش کم بزاره،تو این مدت که نبودم بخاطر بعضیا بود که حالمو بهم زدن جالبه که چجوری تو این مدت تحملشون می کردم اما برگشتم ولی قرار نیست بمونم می خوام دوباره برم خسته شدم از جو سایت تاوقتی که بعضیا تو سایت باشن من بمیرمم اینجا نمی مونم فقط امدم چند تا تاپیک رو پاک کنم همین...شاید زمان ببره اما مهم نیست اصلا

واسه امضات صلوات فرستادم عزیزم