2777
2789
پس باید لال بشم 

دور از جون

ببین ی مدت باید بزنی ب بیخیالی ک حساسیت ب این موضوع از سرش بیفته بعد کم کم تغییرش بدی باید کاری کنی خودش بخاد عوض شه اونچیزیو ببینه ک تو میخای

ادما تا خودشون نخان عوض نمیشن اینطوری فقط اعصاب خودت و رابطتونو خراب میکنی

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دور از جون ببین ی مدت باید بزنی ب بیخیالی ک حساسیت ب این موضوع از سرش بیفته بعد کم کم تغییرش بدی با ...

من شکوت ذو‌بلد نیستپ 

مشکلم همینه 

الان ده روزه اروم شدم باز سه روز خوبم خروش میکنم 

اخه وقتی می ریزم تو خودم قلب درد میکیرم کارم به سرم میکشه 

چون یه بار خیالمو‌راحت نمیکنه هی ذهنم مشوش میشه  اگه یه بار گوش بده بخدا اروم‌میشم

اخه من خودمو گذاشتم جای نامزدت 

اگه نامزد منم بهم بگه‌چرا اینستا تلگرام یا هرچی انلاینی خب با خودم میگم ادم گیر بده ایه پس بقیه حرفاشم گیره حتی اگه مجبور شم به حرفش گوش کنم تو غیابش کارای قبلیمو انجام میدم

مثلا میتونه تو حضور شما با خانما بگو بخند نکنه ولی وقتی تیستی بکنه پس باید یکاری کنی که اون از صمیم قلبش دلش بخواد حرفاتو گوش بده یجورایی خودش بخواد عوض بشه تو عوضش نکنی

اولین کاریم که باید بکنی اینه که آزادترش بزاری مردا از حصار و گیر دادن خوششون نمیاد مخصوصا اگه مرد سالاری هم تو رگشون باشه که دیگه هیچی آزاد نزاشتنشون نتیجه ی عکس میکنه

کاش یاد بگیرم سکوت کنم 

خیلی سخته واقعا ولی ب این فک کن ک منظوری نداره

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
من شکوت ذو‌بلد نیستپ  مشکلم همینه  الان ده روزه اروم شدم باز سه روز خوبم خروش میکنم  ...

ی مشاورم برو بنظرم چون حس میکنم یذره شکاکم هستی جدای اون حسادتی ک همه ی خانوما دارن

اخه من خودمو گذاشتم جای نامزدت  اگه نامزد منم بهم بگه‌چرا اینستا تلگرام یا هرچی انلاینی خب با ...

اره اتفاقا اون روز که بحثمون‌شد میگفت تو‌قدر منو‌نمیدونی 

حتما باید مثل یه سری مردا جلوی تو رسمی باشم با خانوما تو‌که نیستی خودمونی باشم 

میگه من به رو‌دارم و همینه 

ولی منم حق دارم خدایی  زنم دیگه 😕😔😔😔

حق داری همین کارو تو اگه بکنی اون خودش جبهه میگیره ولی کاری نمیشه کرد

من اگه موردامو برات بگم تاصب فک کنم نتونی بخابی خخخ

اره اتفاقا اون روز که بحثمون‌شد میگفت تو‌قدر منو‌نمیدونی  حتما باید مثل یه سری مردا جلوی تو رس ...

خب اینکه یه رو داره خودش خیلی خوبه واقعا من اگه جاش بودم دو رو میشدم😂😂

میدونم خیلی سخته ولی بیخیالش شو هرسری خواستی درباره ی این قضایا صحبت کنی یادت بیاد که داری یه تیکه از محبت و دوست داشتنشو نسبت به خودت کم میکنی

بالاخره رو خودت کاری کنی از دو طرف سودمیبری هم نامزدت عوض میشه و هم خودت ارامش داری

استارتر خیلی شکاکی عزیزم

شکاک بودن طرفو دیوونه میکنه

نیاز ب سیاست خاصی نداره

برو مشاوره با خودت کنار بیای گیر الکی ندی بهش کافیه

بنده کاربر قدیمی نیستم.دیگه حداکثرش یه سال ، خواننده خاموش هم حساب کنیم یه سال و نیم🤣لاکچری نیستم.به ارواح جدم نیستی درحدم هم نمیتونم بگم ، نمیتونم از اون بندگان خدابیامرز مایه بذارم ، ریپلای بکن ریپلای میکنم ولی مودبانه ، لطفا انتقام گرسنگی و اعصاب خراب و شوهر بد و گریه بچتون رو از بنده نگیرید ، تفاوت فرهنگ و عقیده و ...داریم مودبانه بحث کن بنده از اینور گوشی نمیتونم به شما صدمه بزنم تو هم هرقد جیغ بزنی صداش به من نمیرسه حداکثر مرورگرم میبندم میرم سر یکار دیگه پس خواهشا به اعصاب خودت رحم کن و مسلط باش....باشد که زین پس دوستان خوبی برای هم باشیم اینجا😘