2777
2789
ممنون از راهنماییت عزیزم ولی ما هنوز عقد نکردیم نامزدیم  من میترسم عقد کنیم بدتر بشه  ا ...

خواهش گلم

بله متوجه شدم که نامزدین

خب ظاهرا گفتی ب مشاوره هم اعتقادی نداری

ولی اشتباه میکنی

اگ بخای بدون مشاور جلو بری ممکنه همینطور سردرگم بمونی و باعث میشه از شیرین تریم لحظاتت لذت نبری

مگ مشاور ادم فضاییه؟؟؟ قرار نیس هرکی رفت پیش مشاوره بیمار باشه یا...

ب عنوان یه راهنما ازش کمک میخای

فک کن ی دوست باتجربس

چطور اینجا سوال پرسیدی و راهنمایی خواستی. ب عنوان ی دوست

خب مشاورم همونه منتها درسشو خونده و راهکار اصولی بلده و مث کسی میمونه که تو اون زمینه تجربه داره

قطعا بهتر از ماهست

بنظرم قبل عقدت برو تنها

شک نکن حل مییشع

اگ نشد بیا منو بزن

از همکلاسی های دانشگاهش و دوستای خانواپگس و همکارای خانومش حالم بد میشه  اخه خیلی خودمونی حرف ...

اوه مشکل منو داری ک

ولی من زدم ب بیخیالی ی چیزی بت بگم اگه ازش مطمئنی ک منظور نداره هی بش گیر نده اینطوری میندازی تو سرش بدتر دقیق میشه روشون...من ی مدت انقد گیر میدادم میگف تو هم ک ب همه شک داری و فلان...دیدم دارم ی چیزیم بدهکار میشم الان اصلا گیر نمیدم نمیپرسم چیشد چی نشد خودش میاد میگه اگه حس کنم طرف کرم داره ب هیچ وجه متهم نمیکنم خودشو فقط میگم بش ک دختره کرم داشت و ناز میکنم یذره همین

یذره دلتو گنده کن هرچی بیشتر بخای کنترلشون کنی بدتر میکنن

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی نباید بخاطر منی که میخوام باهاش زندیگ کنم و بخاطر ارامش من یه تغییراتی کنه در رفتار ؟؟؟

خودش بخواد ميكنه ولي حس ميكنم ازبس گفتي بهش الان افتاده رو دنده لجبازي يكم اهميت نده شايد خوب كرد اخلاقشو 

فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا خداجونم خودت قول دادي پس آسوني رو وارد زندگيم كن
✔اول اینکه اگه میخای بهت اهمیت بده و ب خواسته هات احترام بزاره , باید اول خودت ب خودت اهمیت بدی و بر ...

ممنونم از راهنماییات 

ما نامزدیم و هنوز عقد نکردیم 

من خیلی محبت میکنم بهش 

اونم محبت میکنه 

یه سری اخلاق هاش در برخورد با جنس مخالف رو‌نمی پسندم 

البته بهش اعتماد دارم 

ولی دوست ندارم با خانوم ها راحت باشه رفتارش 

هر چی بهش میگم لج میکنه 

میگه من همینم  و تو بعد ۳۷ سال نمیتپنی عپضم کنی 

جونش درمیاد بخواد پول بده فکر میکنه همین که خرج خورد و خوراک رو میده هنر کرده خیلی دلم ازش پ ...

خوب بگو منم ادمم يسري چيزا نياز دارم كه بايد بخرم بگو جنگ و دعوا نداره 

یعنی نباید بخاطر منی که میخوام باهاش زندیگ کنم و بخاطر ارامش من یه تغییراتی کنه در رفتار ؟؟؟

نه اصلا میگن بزرگترین اشتباه اینه که بخوای تو نامزدی طرفتو تغییر بدی تو نامزدتو اینطوری پسندیدی بهش بله دادی اونم عوض نمیشه این رفتارت شاید تاثیرای بدی رو چیزای دیگه ام بزاره

بنظرم برو پیش‌مشاور اگه همسرت نمیاد تنها برو برای این قضیه تجربه مردم معمولی مثل ما به درد نمیخوره

خواهش گلم بله متوجه شدم که نامزدین خب ظاهرا گفتی ب مشاوره هم اعتقادی نداری ولی اشتباه میکنی اگ ب ...

دقيقا قربونت دهنت ،بايد برين مشاوره تا راهكار بگه مثل ما

خوب بگو منم ادمم يسري چيزا نياز دارم كه بايد بخرم بگو جنگ و دعوا نداره 

هزاربار گفتم 

انقدر پررو که خدا میدونه ؛چون تو خانوادشون از بچگی فقط دیده که خرج شکم بکنن لباس و ... اصلا تو قابوسشون نیست

نه اصلا میگن بزرگترین اشتباه اینه که بخوای تو نامزدی طرفتو تغییر بدی تو نامزدتو اینطوری پسندیدی بهش ...

اخه خب باید دو نفر به خواسته های هم احترام بذارن 

یه انتظاراتی هست خب 

یعنی من هیچی نگم ممکنه خودش خود به خود خوب بشه ؟ 

يه مدت نگو حساسيت نشون دادي چون بهش احساس ميكنه گيري 

اوه مشکل منو داری ک ولی من زدم ب بیخیالی ی چیزی بت بگم اگه ازش مطمئنی ک منظور نداره هی بش گیر نده ا ...

انقدر تو خلوتم گریه میکنم دارم روانی میشم 

اوایل اشناییمون همیشه میگفت هرچی ازارت داد بهم بگو 

الان که بهش میگم انگار نه انگار 

اخه خب باید دو نفر به خواسته های هم احترام بذارن  یه انتظاراتی هست خب

اره ولی وقتی نامزدت گفته همینه که هست یعنی قصد تغییر نداره

یا حداقل اگه از اولش با سیاست میگفتی گوش میکرد ولی الان که با گلایه بهش گفتی رو این قضیه حساس شده دیگه باید خیلیی تلاش کنی که تغییر کنه

ممنونم از راهنماییات  ما نامزدیم و هنوز عقد نکردیم  من خیلی محبت میکنم بهش  اونم م ...

خب نباید انتظار داشته باشی روند ۳۷ساله زندگیش طی چندماه تغییر کنه

شدنی نیس

هست؟؟؟؟

نباید واضح بهش بگی اینکارو نکن اینکارو بکن

میتونی ی خورده بیانتو عوض کنی که نگه داری غر میزنی

ب جای اینکه بگی با دخترا صمیمب نباش فلان نباش فلان نباش

مثلا بگی من خیلی دوس دارم لبخندت و صمیمیتت فقط برای خودم باشه 😘

عاشقم دیگه🙈

عاشقام که حسوددد 😉😜