2777
2789
عنوان

متنه دعوت ختنه سوران

| مشاهده متن کامل بحث + 7607 بازدید | 177 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا از تو و امثال تو نگذره الهی استارتر چقدر نادانی آخه همه میگن بمونید تو خونه تو ومیخوای مهمونی بدی ...

وااااای تاریخ تاپیک ببنی

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...

تو این هیر و ویر کرونا ما خریدم نمیریم ،اونوقت شما میخوای سفره خونه جشن راه بندازی، هیچوقت تو ایران کرونا از بین نمیره

لطف انچه تو اندیشی... حکم انچه تو فرمایی

احساس میکنم ب کرونا نگاه تحقیر آمیزی دارید واقعا

روزی که میخواستم عضو سایت بشم از شوهرم پرسیدم اسم مستعارم چی باشه؟ از اونجایی که تازه سریال مسافر رو دیده بودیم و اسم پانته آ بهرام در این سریال منیژه گریه رو بود، گفت بذار منیژه گریه رو. همین😁
تاپیک زیر خاکیه اصلا کرونا وجود نداشته

پس چجوری الان اومد؟ 

روزی که میخواستم عضو سایت بشم از شوهرم پرسیدم اسم مستعارم چی باشه؟ از اونجایی که تازه سریال مسافر رو دیده بودیم و اسم پانته آ بهرام در این سریال منیژه گریه رو بود، گفت بذار منیژه گریه رو. همین😁

سلام خواهر ان شالله که جشن ختنه سوران برای گل پسرت گرفته باشی ، به حرف اینایی که به اصطلاح ادای روشن فکری در میارن هم گوش نکرده باشی، حالا همینا که ادای روشن فکریشون میشه تو فکر جشن پریودی برای دخترشون هستن ، چه اشکال داره جشن ختنه سوران یه جشن اصیل و قدیمیه ،حالا شوهرای شما که جشن براشون گرفتن الان بخاطر اون جشن از خونه بیرون نمیان و همش سرشون تو لاکشونه و خجالت زده هستن واااا که چه حرفاا ،شما بریدسرگرم جشن پی پی و دندون و ماهگرد و  پریودی  و... بگیرید، بزارید پسرتون سی سالش بشه خودش برا دو-دو-ل تصمیم بگیره بعد اگه خواست که دیگه نمیشه اونو دو-دول حساب کرد دسته بیلشو ببره و امثال ما امل ها رو رها کنید 😊

ارتعاش اسم با کمک اعداد و حروف ابجد برای تو دلیا انجام میدم بهتره اسم میوه ی زندگیت رو آگاهانه انتخاب کنی ، اگه خواستی بیا خصوصی تا من برات انجام بدم 

دوس داری از شر سلولیت ، غبغب، و چاقی راحت شی؟😍😍

دکتر مدعی نما با دستگاه جدید اوندا 2021 که به صورت انحصاری در اختیار دارن ، شمارو از شر موارد بالا راحت می کنند

یکبار برای همیشه امتحان کن و راحت شو 🟢🥰

همین الان تماس بگیر:📱🤳

۰۲۱۲۲۷۹۲۴۳۹

۲۲۷۹۲۴۵۸⁦۰۲۱

۰۹۳۶۱۰۳۵۸۹۸

اینستاگرام

https://www.instagram.com/dr_modaeinama

وبسایت:

https://drmodaeinama.com/