2777
2789
منم ازهرچی آزمایش و بی بی حالم بدشد منم سونومیخوام بدم خداکنه کیست نداشته باشم😢 ولی اونایی ک کیست ...

اینا که خیلی پررنگه..چطور آزمایش منفیه؟

هر روز که میگذره پررنگ تر میشه؟

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چی‌بگم والا خیلی بلاتکلیفم یه سال و سه ماهه تو اقدامم ولی هیچ موقعه اینجوری عقب نیافتاده بود 

نشونه خوبیه ... مطمئن باش ..حالتو درک میکنم ..حس بدیه..

یا بارداری یا ماه بعد میشی ..

نشونه خوبیه ... مطمئن باش ..حالتو درک میکنم ..حس بدیه.. یا بارداری یا ماه بعد میشی ..

شما علایمی داشتین؟؟ من کم اشتها شدم یه ذره دلم پره نه در حد حالت تهوع انچنان و ترشح ابکی 

شما علایمی داشتین؟؟ من کم اشتها شدم یه ذره دلم پره نه در حد حالت تهوع انچنان و ترشح ابکی 

منم ترشح آبکی دارم فک میکنم پریود شدم ولی دست ک میکشم میبینم ترشحه

نافمم تیرمیکشه گاهی اوقات وزیردلمم دردمیگیره گاهی اوقات خفیف

چرا همه عقب انداختن این ماه ولی بی بی منفی هست چند تا تاپیک اینجوری دیدم خودمم الان این مشکل دارم

میشه واسه بچه دار شدنم ی صلوات بفرستی دوست خوبم.........امیدوارم ک منم مادر بشم ی روز ب همین زودیا(امین)
منم ترشح آبکی دارم فک میکنم پریود شدم ولی دست ک میکشم میبینم ترشحه نافمم تیرمیکشه گاهی اوقات وزیردل ...

دقیقا منم اینجوریم هر دفعه فک‌میکنم دارم پریود میشم 

علائم نداشتم..فقط چون لکه بینی داشتم شک کردم بی بی گذاشتم ولی آزمایش منفی شد..

اتفاقا اون ماهی که باردار شدمم هیچ علائمی نداشتم فقط لکه بینی داشتم حالا بی بی مثبت میشد من باورم نمیشد😁

علائم از اولش خیلی مشخص نیست.تازه از هفته ۶ ۷ به بعد خودشو نشون میده