2777
2789
عنوان

97.9.3 یک سال گذشت...

| مشاهده متن کامل بحث + 969 بازدید | 76 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پارت دوم

روز بعد با حال بد ناشی از سرماخوردگی و وضعیت روحی داغونم با تحقیق در مورد احتمال خطای بیبی چک گذشت و تصمیم گرفتم یکی دیگه بگیرم و امتحان کنم! 

روز جمعه بود و آزمایشگاه بسته... 

پس چاره ی دیگه ای نبود! 

اومدم خونه و سریع استفاده کردم و با این صحنه روبرو شدم

هر مرحله از زندگیم که منتظر موندم بگذره و غمش تموم شه،گذشت اما تموم نشد.غم بزرگتر،چالشای سخت تر،مشکلات بیشتر... آینده برام ترسناکه💔

بچه ها من دستم کنده بچمم اذیت میکنه نمیتونم تند بنویسم اگه براتون جذاب نیست بگید ادامه ندم

هر مرحله از زندگیم که منتظر موندم بگذره و غمش تموم شه،گذشت اما تموم نشد.غم بزرگتر،چالشای سخت تر،مشکلات بیشتر... آینده برام ترسناکه💔

پارت سوم

خب من عقد بودم و بنا به دلایلی زندگی مشترکمون رو شروع کرده بودیم.من بشدت عاشق درس بودم و پشت کنکوری! از طرفی برای عید تالار رزرو کرده بودیم و منم در به در دنبال یه آرایشگاه و آتلیه خوب بودم.این وسطا پریودم عقب افتاده بود که ربطش دادم به استرس و یه بیبی چکم محض سرگرمی زدم و... 

پارت چهارم

شوهرم خیلی عصبانی بود و این منو مضطرب تر می‌کرد... 

همش غر میزد و می‌گفت اشتباهه! 

من داشتم نابود میشدم

تک و تنها مونده بودم.به هیچکس نمیتونستم چیزی بگم حتی مادرم! 

از نظر من زندگیم سیاه شده بود

درسم آیندم عروسیم حتی علاقه ی همسرمم از دست داده بودم 

بازم امید دادم به خودم:صبر کن فردا برو آزمایشگاه! نترس بابا شاید تاثیر داروهاییه که برای سرماخوردگی میخوری! بیبی چکا هم مطمئن نیستن والا! نترس... 

الان چند ماهشه

4 ماه و 11 روز