shamimjoon مدیر عضویت: 1396/07/28 تعداد پست: 2484 عنوان كمك | مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 32 پست سلام خانما ميشه راهنماييم كنيد دعاتون ميكنم من سه روزه از زمان پريوديم ميگذره اما پريود نشدمدو تا بي بي چك زدم منفي بود رازيانه دم كردم خوردم فايده اي ندارهخيلي استرس دارم كم مونده بشينم گريه كنم چيكار كنم ؟ ميخواستم فقط كمي كمي دوستت داشته باشم از دستم در رفت عاشقت شدم 1398/09/03 | 17:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shamimjoon مدیر استارتر عضویت: 1396/07/28 تعداد پست: 2484 من ی هفته بعد تاخیرم بیبی چکم مثبت شد یکم دیه بصبر واي خدا نكنه من بچه نميخوام ميخواستم فقط كمي كمي دوستت داشته باشم از دستم در رفت عاشقت شدم
بانومینو عضویت: 1398/03/19 تعداد پست: 6137 زعفرون بخور پُر از هزاران حرف نگفتهِ اما محکُوم بهِ سکُوت!
shamimjoon مدیر استارتر عضویت: 1396/07/28 تعداد پست: 2484 عزیزمممم زنده باشه الهی سایتون مستدام مرسي عزيزم ميخواستم فقط كمي كمي دوستت داشته باشم از دستم در رفت عاشقت شدم
میناوش عضویت: 1395/11/29 تعداد پست: 7148 چرا گریه؟ مگه بچه نمیخایید؟ بچه نخواستن عجیبه مگه؟ دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!
shamimjoon مدیر استارتر عضویت: 1396/07/28 تعداد پست: 2484 خب چرا گریه بچه نعمته ولی به بی بی جک اعتمادنکن من زدم منفی بود ازمایش داد ۷ هفته بودم😁😁😁 واي خدا من بچه نميخوام واقعا دارم از نگراني پس ميوفتم ميخواستم فقط كمي كمي دوستت داشته باشم از دستم در رفت عاشقت شدم
میناوش عضویت: 1395/11/29 تعداد پست: 7148 واقعا تو ابن اوضاع و شرایط افتضاح و اینده مبهم مملکت بچه نخواستن تا این حد عجیبههههه؟؟؟؟؟ دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!
نیایش۰۳ عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 295 واي خدا من بچه نميخوام واقعا دارم از نگراني پس ميوفتم ازمایش خون بده عزیزم
shamimjoon مدیر استارتر عضویت: 1396/07/28 تعداد پست: 2484 خب اگه خیلی استرس داری و اذیت میشی آزمایش خون بده گفتم چند روزم صبر كنم اگه نشد ازمايش بدم ميخواستم فقط كمي كمي دوستت داشته باشم از دستم در رفت عاشقت شدم
khanoom_sepehri عضویت: 1397/11/30 تعداد پست: 2657 من ۱ ماهه نشدم دخترم ۴ ماهشه جریت نمیکنم بیبی چک بگیرم خدا کنه ب خاطرشیردهی و هورمونا نشده باشم😣😣😣
میناوش عضویت: 1395/11/29 تعداد پست: 7148 واي خدا نكنه من بچه نميخوام عزیزم چاره ای نداری فعلا صبر کن عقب افتاده احتمالا دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!
shamimjoon مدیر استارتر عضویت: 1396/07/28 تعداد پست: 2484 واقعا تو ابن اوضاع و شرایط افتضاح و اینده مبهم مملکت بچه نخواستن تا این حد عجیبههههه؟؟؟؟؟ من به خاطر شرايط زندگيم ديگه بچه نميخوام خودمم حال روحيم خوب نيست به خاطر همين همش نگرانم ميخواستم فقط كمي كمي دوستت داشته باشم از دستم در رفت عاشقت شدم
aramarami عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 2173 بچه نخواستن عجیبه مگه؟ خیر عجیب نیست گفتم احتمالا عقد هستن یا فعلا عروسی کردن ولی دانشجو هستن و بچه نمیخان. بچه نداشتنم عجیب نیست بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن
shamimjoon مدیر استارتر عضویت: 1396/07/28 تعداد پست: 2484 ازمایش خون بده عزیزم چند روز پريود عقب بيوفته به نظرتون طبيعيه ؟ ميخواستم فقط كمي كمي دوستت داشته باشم از دستم در رفت عاشقت شدم
نیایش۰۳ عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 295 من به خاطر شرايط زندگيم ديگه بچه نميخوام خودمم حال روحيم خوب نيست به خاطر همين همش نگرانم خب سه روز هم خیلی نیست نگران نباش هرچی خدا بخواد