2777
2789
عنوان

رانندگی رو چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 26 پست

ار تابلوا سرسری نگذری قشنگ بخونشون من شوهرم از تابلوا رو پرسید باهم خوندیمش من حال نداشتم اون بزوریادم میداد

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدیدا سوالها تغییر کرده کلا سخت شده مثل قبل نیس

هفته پیش امتحان دادم نگران نباش به حرف اونام که ردشدن فکر نکن سوالا رو بادقت بخونی متوجه میشی 

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
اخرین بار اگر 4تا غلط داشتم قبول بودم ولی 5تا غلط داشتم کلی اعصابم خراب شد

تست با جواب درست بخون نمیخاد امتحان بگیری از خودت 

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
ایین نامه

تست بزن. 

من روز قبل از امتحان کتاب و سطحی خوندم بعد رفتم تستای تو نت و حل کردم و سوالایی که بلد نبودم و اسکرین گرفتم. فنی ها رو هم مثلا اینکه روغن های مختلف و لنت و.. کی عوض بشه رو اول کتاب نوشتم. روز امتحان اینا رو مرور کردم و سر جلسه بدون غلط همون جلسه اول قبول شدم

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨