2777
2789
عنوان

کارهای خونگی

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 25 پست
من هم بافتنی بلدم هم عروسک روسی هم خیاطی خدا بخواد میخوام تا بعد عید ی مغازه اجاره کنم واسه خیاطی ...

اگه خیاطی بلدی دیگه کلاس نرو آموزشگاه ۵۰تومن میگیره معرفی به آزمون میکنه

برای تو، برای چشم‌هایت برای من، برای دردهایم برای ما برای این همه تنهایی ای کاش خدا کاری کند …

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره میزارم ولی بازم فایده ای نداره

کاپ کیکاتو ببر کافی شاپ محل نشون بده شاید مشتری بشن

تهرانی؟

این جاهی که تولد برگذار میکنن و تم تولد میزنن براشون نمونه کاپ کیکاتو فینگر فداتو بفرست بگواگه خواستن تو ی پروژه باهات همکاری کنن

پیجایی که که فالوراشون اندازه خودته رو پیدا کن بگو تو اونارو تبلیغ میکنی اونم تورو تا فالورای همو به هم وصل کنید بره بالا اول این کارو کن ی ذره فالورات بالا رفت به بعضی پیجای مرتبط با خودت پول بده تبلیغتو کنن اما قبلت کارت باید ی ذره گرفته باشه 

هشتک زیاد بزن حتی هشتک نا مربوط

تو فامیلم تولدی چیزی شد بجا کادو کاپ کیک ببر بذار فامیلتونم ببینه کارتو بعد اگه تعریف کرد بگو سفارشم میگیرم اگه خواستید 

ايشالا درمان سرطان كشف بشه
بنظرم از اشنا و دوروبریات شروع کن بگو تبلیغتو بکنن کیفیت کارتم ببر بالا

اتفاقا اینکارو کردن ولی خب مشتری هام خیلی نیستن،که آدم بتونه رو درآمدش حساب کنه

بافتم ،زیادم بافتم ،ولی زورشون میاد پول بدن ،به زور پول کامواشو فقط گرفتم

من کاموا نمیگیرم میگم خودشون بیارن برای هر کلافی ۱۵ تومن میگیرم که نصف دستمزدمو موقع قبول سفارش میگیرم

برای تو، برای چشم‌هایت برای من، برای دردهایم برای ما برای این همه تنهایی ای کاش خدا کاری کند …

من محصولات گیاهی میفروشم فروشمم عالبه 

براچاقی چاقی صورت لاغری 

کرم های بوتاکس چین وچروک ضدجوش لیفت 

شیاف ماریانا 

رفع تیرگی بدن 

خاستی میتونم کمتربهتون بدم ب قیمت همکاری بفروشین بدون نیازبه سرمایه

مجوزهم داریم گلم 

من محصولات گیاهی میفروشم فروشمم عالبه  براچاقی چاقی صورت لاغری  کرم های بوتاکس چین وچروک ...

چقدر عالی عزیزم انشالا موفق باشین همیشه 

آخه موضوع اینه من مشتری ندارم ،وگرنه تو رشته هنری خودم فعالیت میکردم نمی‌دونم چجوری مشتری باید پیدا کنم 

چقدر عالی عزیزم انشالا موفق باشین همیشه  آخه موضوع اینه من مشتری ندارم ،وگرنه تو رشته هنری خود ...

اول باید عکس های با کیفیت بگیری، عکسای پیجای معروفو ببین،ازشون ایده بگیر،مثلا نور حتما خوب باشه،تاریک نباشه،با فلش دوربین اصلا عکس نگیر 

دوم با پیجای دیگه تبادل کن

سوم باید خلاقیت داشته باشی تو دیزاینت

چهارم هشتگ زیاد بذار،چ انگلیسی چ فارسی

من پیج عروسکامو دارم ،اینارو انجام دادم جواب گرفتم هرچند  هک شد ولی دوباره ساختمش منتها دیگه پیگیرش نیستم

اول باید عکس های با کیفیت بگیری، عکسای پیجای معروفو ببین،ازشون ایده بگیر،مثلا نور حتما خوب باشه،تاری ...

ممنون عزیزم از راهنماییت ،انشالا اینستا وصل شد حتما اینکارو میکنم