2777
2789
عنوان

بچه ها بیایین درمورد مستاجرمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 41 پست
چقدر بگم 

ببین استارتر، ما ی وقتی انفاق می کنیم و در راه خدا از مالمون می بخشیم، که پیش خدا خیلی ارزشمنده

ی وقتی ما معامله می کنیم که طبق اصول و بندهای قانونی باید پیش رفت

شما اون خونه رو به منظور کسب و کار اجاره دادی، ای کاش اجاره نامه مناسبی نوشته باشی و پول پیشش اونقدی باشه که بتونی خسارتت رو بگیری و اگه دیدی این روش ادامه داشت قانونی عمل کنی

منتها دفعه بعد محکم کاری بیشتری بکن، ما کلا رهن میدیم، همسرم میگه با این اوضاع افتصادی، ریسک اجاره بالاست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببینین من سه تامستاجر دارم باهرسه شون توافق کردم به شرط به موقع دادن کرایه ورعایت چیزایی که گفتم کرایه هاشون خیلی کمه ولی این زنش خیلی زنه خوبیه حتی دخترمو یک ماه نگه داشت من رفتم کلاسامو منم جبران کردم ولی مرده نشسته توخونش انتظار داره بیان بهش پست مدریت بدن همش زنشو اذیت میکنه دلم میسوزه

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 
ببین استارتر، ما ی وقتی انفاق می کنیم و در راه خدا از مالمون می بخشیم، که پیش خدا خیلی ارزشمنده ی و ...

ببین من الان نه خودم نه پسرم کاپشن نداریم ولی من روم نمیشه به این بگم اووووووف از طرفی ازخدا میترسم

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 
عزیزم میدونم نداره منم خیلی تحمل کردم بخدا خیلی کمه مبلغ کرایشون اگه عذاب وجدان نداشتم خجالت نمیکشید ...

نمیتونه بره اسنپ یعنی چی ک بیکاره ؟؟؟

بی غیرت نیست احیانا ؟

بره راه پله بشوره بره راننده بشه بره کارگر روزمزد بشه اما بیاد اجاره بده

زنش سبزی پاک کنه رب بپزه بفروشه 

آدم بخواد میتونه کار کنه اینا خوششون اومد

پول پیش ندارن مجبوری تا مهلتشون صبر کنی 

سه ماه قبلشم بگو که مهلتشون تموم شه باید پاشن 

کل پولم آووردن دادن بگو خونمو میخوام دیگه ب شما اجاره نمیدم

ايشالا درمان سرطان كشف بشه
نمیتونه بره اسنپ یعنی چی ک بیکاره ؟؟؟ بی غیرت نیست احیانا ؟ بره راه پله بشوره بره راننده بشه بره ک ...

ممنون از راهنماییت

ببینین من سه تامستاجر دارم باهرسه شون توافق کردم به شرط به موقع دادن کرایه ورعایت چیزایی که گفتم کرا ...

بفرما پس شوهرش بی غیرته

شما خودت اندازه خودت گرفتاری داری 

به اندازه کافی هم باهاشون سازش کردی

خدا هم طرف توست حقته زحمتته چرا باید انفاق اضافی کنی

بهشون بگو آخر قرار داد باید تحویل بدن از ی ماه مونده برنم مستاجر بیار خونرو ببینه

ايشالا درمان سرطان كشف بشه
ببینین من سه تامستاجر دارم باهرسه شون توافق کردم به شرط به موقع دادن کرایه ورعایت چیزایی که گفتم کرا ...

اگه ایجوریه جوابشان کن به زندگی اون زن هم کمک کردی

شاید یه تکانی به خودش بده

هلوی تابستونی من ، نیکا ی عزیزم ۹ مرداد ۹۶ زمینی شد 🌷
اگه ایجوریه جوابشان کن به زندگی اون زن هم کمک کردی شاید یه تکانی به خودش بده

به نظرت گناه نیست

ببین من الان نه خودم نه پسرم کاپشن نداریم ولی من روم نمیشه به این بگم اووووووف از طرفی ازخدا میترسم

خب اشتباه شما همینه

بین فعالیت اقتصادی و مردم داری تداخل بوجود اومده

از قدیم گفتن حساب به دینار، بخشش به خروار

همین دلسوزی بیجای شما، شوهر مفتخورشو پرو کرده، اصلا از اول نباید روابط رو شخصی مبکردی

الان هم ابن خانم، پدر و مادری داره، خانواده ای داره، شما واقعا میخوای ثواب کنی در حق بچه ت بکن که کاپشن نداره نه اینکه ی نره غول بی خاصیت رو مفت بنشونی تو خونه ت

بعدا مدعی بشه و پانشه اوضاتون بدتر از این میشه

اگه ایجوریه جوابشان کن به زندگی اون زن هم کمک کردی شاید یه تکانی به خودش بده

ببین من اصلا رازی نیستم خوب ولی زنش به زور میاد کمکم بعدم انتظار داره ازاون طرف اجاره نده بارها گفتم نمیخوام یه بار موکت هامونو انداختم پایین تو پارکینگ شب بود گفتم تاصبح میشورم دیدم صبح اومده شسته انقدر ناراحت شدم بخدا من نمیخواستم خودش شستوای یک ماه بهش گفتم بیا دخترم نگه دار یه مقداربه‌ش کمک کردم