2777
2789
عنوان

پروتز لب

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 23 پست
😮😮😮 لبت که خیلی قشنگه!!!  هم طبیعی هم زیبا!!!  اصلا دست بهش نزن خرابش نکن!!!

جدا 

اخه بعضیا هس یکم میزنن خیلی شیک میشه 

اسیر چرا مگ ب تمدید نیاز؟

ملکه زندگیشم...👸🤴
تازه این عکسه باریکترین حد ولی میخام یکممم فقط لب پایینم ی پف شیکی داره اونو داشته باشه نک باد کنه ...

لبت خیلی قشنگه!!!  اصلا دست بهش نزن!!!  

آدم کنار میاد کنار میاد کنار میاد! یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد! از همون کنار میزاره میره!!!!!!😖😖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدا  اخه بعضیا هس یکم میزنن خیلی شیک میشه  اسیر چرا مگ ب تمدید نیاز؟

بهش دست که بزنی تازه دردسرها شروع می شه!!!  همش استرس می گیری که لب هات قرینه هستن یا نه؟ این چروک طبیعیه یا به خاطر تزریقه!!!  چرا وقتی می خندی لبت کج می شه!!  از اون همین طوری بودی یا بعد تزریق!!!

کلا زندگیت به دو بخش قبل و بعد تزریق تبدیل می شه!!

آدم کنار میاد کنار میاد کنار میاد! یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد! از همون کنار میزاره میره!!!!!!😖😖
بهش دست که بزنی تازه دردسرها شروع می شه!!!  همش استرس می گیری که لب هات قرینه هستن یا نه؟ این چ ...

جدا باعث اینا میشه؟؟؟

فکر نمیکردم

اوه منم خیلی حساسم خیلییی

خوب شد گفتید 

💗

ملکه زندگیشم...👸🤴
جدا باعث اینا میشه؟؟؟ فکر نمیکردم اوه منم خیلی حساسم خیلییی خوب شد گفتید  💗

کارهای زیبایی خوبه به شرطی که حالت طبیعی صورت به هم نزنه و قبلش هم وسواس نداشته باشی!!!

یه خانوم امده بود پیش دکتر برای تزریق ژل داخل لبش!!!  اول نوبت میکرودرم من بود تموم مدت اون خانوم داشت جلوی آینه لبش این طرف و اون طرف می کرد انگار وسواس داشت!!  بعد نوبتش که شد و ژل به لبش تزریق کرد خیلی خوشگل شد!!  بع شماره اش بیرون مطب گرفتم که بعد از دو ماه زنگ بزنم و ببینم راضی بوده یا نه؟!

بعد دو ماه که زنگ زدم می گفت نه اصلا راضی نبودم کلی فرم لبم به هم ریخت و اصلا خوب نبود!!!  در صورتی که اون روز تو مطب دیدم که چه لب هاش زیبا شده بود!!!  حس کردم بیشتر وسواس داره تا مشکل زیبایی!!!

کارهای زیبایی خوبه به شرطی که حالت طبیعی صورت به هم نزنه و قبلش هم وسواس نداشته باشی!!! یه خانوم ام ...

اره اینم هست 

البت خب افت میکنن شای  افت کرد و بد شده بود

ملکه زندگیشم...👸🤴

تخفيف ويژه يک هفته اي به مناست بلک فرايدي

40 درصد تخفیف در تمامی خدمات

هايفوتراپي براي کل صورت 900 هزار تومان

بوتاکس ناحيه اي 100 الي 150

ژل هر سي سي  300 تومان

تلفن جهت هماهنگي 86110844-02186110849– 09120150817

تهران- گيشا - نبش کوچه 39- پ 356( بالاي داروخانه فدرا)- ط1- واحد6