_ضحی_ مدیر عضویت: 1398/08/16 تعداد پست: 300 عنوان یه سئوال؟؟😑 | مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 52 پست داشتم با شوهرم شوخی میکردم، بعد بهش زبون درازی کردم ،، نگو مادرشوهرم داشته نگامون میکرده..!! یهو برگشت بهم گفت بهت یاد ندادن زبون درازی نکنی دختر ؟؟😐من همینطور خشکم زد فقط!!🤐حق دارم ناراحت بشم یا من زیادی لوسم ؟؟ نمدونم چی بگم 1398/09/03 | 15:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کرامه عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 865 نه عزیزم ۱۵ اذر وقت سزارینم😉 آخی عزیزم به سلامتی بغلش کنیاسمشو چی میزاری؟
m_h_k عضویت: 1398/06/13 تعداد پست: 3579 ن ناراحتی نداره من بودم میخندیدمو یرمو مینداختم پایین😂 همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉
dokhe_1 عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 2483 آخی عزیزم به سلامتی بغلش کنی اسمشو چی میزاری؟ مرسی نفس به احتمال ۹۰٪کیانمهر😊 _چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم عزیزم .....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."
sahra2450 عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 5832 سکته میکرد عنتر خانوم کلا مادرشوهرا همیننمن شوهرم ماهی خریده بود پریروزغروب شستم بسته بندیش کردم رفتم خونه مادرشوهرمگفت چرا دیر کردیگفتم ماهی خراب میشد گفت چیه ماهیتون گفتم بیکت محمد گفت چون تو دوس داری خریدم گفت اون دروغ گفته بهت خودش دوس داره😶
لوریتا۲۴ عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 19727 زبون درازی اونم جلوی بزرگ ترحتی باهمسرکارزشتیه شماداری بهش توهین میکنی بعدمیخوای ناراحت باشی یاجوابی هم بهش بدی Amor mio arash♥️♥️♥️ مامان آیلین و آیدین
گلبهارهستم عضویت: 1397/12/23 تعداد پست: 1261 کلا مادرشوهرا همینن من شوهرم ماهی خریده بود پریروز غروب شستم بسته بندیش کردم رفتم خونه مادرش ... حسودای پلاستیکه بدبخت, جادوگرااا
mamanparsam عضویت: 1398/01/03 تعداد پست: 720 مادرهمسر منم همش میگه احترام نگه دارید من بودم ناراحت میشدم ب بقیه چ ربطی داره .........................................................................