2777
2789
دختر خوب نمیخای قبل ازدواج ی فکری بکنی برا این توقعاتش؟ی برسی مجددد رو انتخابت مشاوره ای چیزی.بخ ا ت ...

نمی‌دونم واقعاً نمی‌دونم چی بگم داره خونه میسازه میگه بابات باید پنجاه میلیون کمکم کنه گفتم نداره و باهاش بحث کردم دعوا شد یک هفته قهر بودیم خانوادم فهمیدن قهریم مارو آشتی دادن من واقعاً دلم واس پدر و مادرم میسوزه هیچی واس خودشون نمیخرن مامانم رفت دکتر اما پول داروش،150شد نخرید فقط واسم دعا کنید دوست عزیز..مشاوره هم رفتم 

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم پوشک نبندید. یه اقایی میگفت تو اینستاگرام من کل اروپا رو گشتم کم دیدم ادمی که به بچش پوشک ببند ...

دقیقا.

خیلیام الکی بچشون رو شیرخشک میدن.شیر خودشونو نمیدن.

تو فامیل ما هستن که هیچی ندارن ولی عمدا شیرخشک میدن به بچه

حتماااااااا بخونین👇❤💚💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍
عزیزم توام محل نده قهر کن تا خودش سر عقل بیاد والله بابای بنده خدات گناه داره همون جهیزیه آبرومند بد ...

واقعا مررررسی راهنمایی خوبی بود

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر
عزیزم پوشک نبندید. یه اقایی میگفت تو اینستاگرام من کل اروپا رو گشتم کم دیدم ادمی که به بچش پوشک ببند ...

وا .ببخشید چرت گفته.

بهترین مارک پوشک و دارن 

خدایا میشه امام زمان زودتر بیاد .ممنون😍😍
بگو تو به جای تصمیم راجع به من فکر تالار و خونه مستقل و عروسی شیک برام باش پررو اعصابم خرد شد به پدر ...

گفتم چهره مامانم شکسته شد بخدا دستش لرزید وقتی گفتم زنجیر طلا میخاد و پول 😣😔 ممنونم از راهنماییتون

شوهر من کار آزاد داره. دلم میخواست همین دوتومن درامد ثابت رو داشت.الان موندیم بدون درامد. 

خودم مدیریت میکنم. خریدای سوپری رو از عمده فروشی ها میخرم. شیر از گاوداری میاریم خودم ماست و پنیر درست میکنم. الان که گوجه شده ده تومن من گوجه خشک شده دارم و پودرش،همونو استفاده میکنم. حبوبات بسته بندی نمیخرم. همیشه همراه گوشت چرخ کرده مرغ چرخ کرده هم میریزم و... 

مواظب اب و برق و تلفن و گاز هستم اصراف نشه تو مصرفش. 

دیگه اینکه مواظب اصراف نون باشید. من خیلی رعایت میکنم دورریز نون نداشته باشم. واقعا برکت میاره به زندگی

🌾🌾
اول ماه تمام حقوقو نقد بگیرید بعد مخرجتونو یادداشت کن و پولو براساسش تقسیم کن مثلا مقداری پول بنزین ...

بخدا سخته ...مایی که بیمه هم نداریم که بدترم هست...یه سرماخوردگی ۲۰۰ تومن باید پول ویزیت وداروبدیم .تازه پول بنزینم که دیگه ماشالا حساب کردیم ماهی ۴۵۰ تومن فقط میره برای بنزین لعنتی تازه پول پوشک وشیرخشک ولباس بچه به کنار..خلاصه که فقط داریم نفس میکشیم همییییین

سوگلی خدا منم💜

خب حالا که ما از اون بسته حمایتی ها نگرفتیم چکار کنیم!؟

کد ۶۹*# ۶۳* که جواب نداد

نی نی ها یهو خودشونو موقع شیرخوردن یا بازیگوشی توی بغل،هول میدن به عقب، مواظب باشین مثلا پشت سرشون دیوار یا مبل نباشه.نی نی هم مثل ما تشنه میشه بهش آب بدین.انگشت مکیدن بچه علاوه بر نشانه ی گرسنگی نشانه ی تشنگی هم هست چون به کمک انگشت توی دهنشون آب تولید میکنن،پس آب بدین به نی نی، دندونی یه جنس نرم و یه جنس تقرییبا نرم بخرین و همیشه توی بشقاب پلاستیکی یا جایگاه خود دندونی، روی زمین بذارین تا بچه هروقت خواست راحت برداره.موقع دندون دراوردن غذا نمیخورن و نق نقو میشن.پس درکشون کنیم چون به اندازه کافی نی نی خودش درحال اذیت شدن هست.اینجورمواقع مایعات مثل شربت شیرین خونگی مثلا شربت البالو، به و ... بدین، برای از پوشک گرفتن عجله نکنین اصصصصلا حتی ممکنه چندین ماه توضیح بدین تا دلش بخواد و سن و درکش برسه تا واقعا اون کاری که شما میخواین رو انجام بده،مثلا سرپا نشینه اصلا و هیچ روش و وسیله هم قبول نکنه.اگه دیدی صبرت کم شده و بعد از ده بار تذکر و حرف و ۱۰۰بار آموزش، داد میزنی ،دوسه تا برنامه تفریح و رفت و امد بذار.اگه تغییری نکردی برو دکتر و قرص ضعیف بخور،تا کلا بدنت ریلکس بشه.بچه دو الی ۳ ماه قبل از ۳ سالگی،الکی گاز نمیگیره، دندون آسیاب درمیاره و میل به گاز گرفتن چیزی داره پس دندونیاشو که از داروخونه خریده بودی بشور استریل کن بذار تو لیوان بذار پایین ترین طبقه یخچال و بهش بگو این برای شماست که گاز بگیریش( وگرنه بچه بی تربیت و گازگیر نیست،ولی وقتی هی بگیم گگاااززز نگیر ،بی تربیت،،،،،،،اونم تو ذهنش درج میشه یه بچه ی بی تربیت گازگیره و باید به همین کار ادامه بده

عههه وا شوهر عمه ي توي شركت كار ميكنه كارمنده اول حقوقش٢تومن باهمون حقوق خونه٩٠متري خريد الانم بچه دارن بهترين سيسموني براي بچه اش كرد 

عمه ام با همين حقوق طلا ميخره ريز ميز

الان نزديك ٤٠ يا ٥٠تومن طلا داره كه داد براي ماشين كه ماشين بخرن

تازه شوهرعمه ام با أضافه كاري حقوقش ٢/٨٠٠شد