zahhhrrraa مدیر عضویت: 1397/04/14 تعداد پست: 3265 عنوان دیوونه شدم😐😐😐 | مشاهده متن کامل بحث + 884 بازدید | 77 پست بچم نه ماهشه هرچی به نوزادیاش فکر میکنم یا یه نوزاد میبینم دلم غش میره برا نوزاد هی میرم تو فکر یکی دیگه بیارم بعد به خودم فوش میدم میگم همین یکی پدرتو در اورده بس نیس😐😑 1398/09/03 | 08:17 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نمد عضویت: 1398/05/29 تعداد پست: 6174 خب پس ب امید خدا عزیز دلم😍 ممنون ولی این خونریزی قطع نمیشه که کاری کردماه قبل دوهفته خونریزی نداشتم نزدیکی داشتم ولی یه دفعه لکه بینیم گرفت تاالانم ادامه داره جوری که راه میرم بیشترمیشه
۲۰۰۰۰ عضویت: 1398/07/08 تعداد پست: 5976 ممنون ولی این خونریزی قطع نمیشه که کاری کرد ماه قبل دوهفته خونریزی نداشتم نزدیکی داشتم ولی یه دفعه ... ای وای عزیزم 😢خیییلی سخته درکت میکنم دخترم سالم بیا بغلم من برا بودنت جونمو دادم روحمو دادم مامانی عاشقتم
مامان_بهار54 عضویت: 1393/03/11 تعداد پست: 12808 عزیز دلمممم😢😢حالتو میفهمم من مامانم دوبار ای وی اف کرد و نشد یبارشم گرفت ولی افتاد دلش پسر میخاست( ... اخی عزیزمان تی تقریبا درست میگه مخصوصا جنسیت دختر روتوکل به خداانشالله سالم باشهمنم میخوام برای تعیین جنسیت اقدام کنم یه دختر دارم دلم یه پسر هم میخواد اگه تو سرنوشت و قسمتم باشه
۲۰۰۰۰ عضویت: 1398/07/08 تعداد پست: 5976 اخی عزیزم ان تی تقریبا درست میگه مخصوصا جنسیت دختر رو توکل به خدا انشالله سالم باشه منم میخوام ب ... 😢امیدوارم اشتباه باشه انشاالله ک خدا بهت پسر میده عزیز دلم😍 دخترم سالم بیا بغلم من برا بودنت جونمو دادم روحمو دادم مامانی عاشقتم
نمد عضویت: 1398/05/29 تعداد پست: 6174 ای وای عزیزم 😢 خیییلی سخته درکت میکنم الان چندشبه که کارم فقط گریه کردنه خسته شدم شوهرم خیلی فهمیدست که هنوزبهم چیزی نگفت خیلی داره سختی میکشه
۲۰۰۰۰ عضویت: 1398/07/08 تعداد پست: 5976 الان چندشبه که کارم فقط گریه کردنه خسته شدم شوهرم خیلی فهمیدست که هنوزبهم چیزی نگفت خیلی داره سختی م ... عزیزم منم ی دوران دوماهه مث تو بودم شوهر منم خیییلی تو سختی بود اثر قرصای جلوگیری لعنتی بود😢من تا مرز افسردگیم رفته بودم دخترم سالم بیا بغلم من برا بودنت جونمو دادم روحمو دادم مامانی عاشقتم
نمد عضویت: 1398/05/29 تعداد پست: 6174 عزیزم منم ی دوران دوماهه مث تو بودم شوهر منم خیییلی تو سختی بود اثر قرصای جلوگیری لعنتی بود😢 من تا ... من الان یک سال ونیمه فکرشوکن مثل شایدهر سه یاچهارماه یک شب بتونه بیادپیشم اونم چی بعدشرخونریزیم شروع میشه
۲۰۰۰۰ عضویت: 1398/07/08 تعداد پست: 5976 من الان یک سال ونیمه فکرشوکن مثل شایدهر سه یاچهارماه یک شب بتونه بیادپیشم اونم چی بعدشرخونریزیم شروع ... 😢وااای خیلی سخته کهههشوهرت خیلی اقاس و فهمیده شوهر من سر یه ماه و دوماه طاقتش تموم شده بود☹ دخترم سالم بیا بغلم من برا بودنت جونمو دادم روحمو دادم مامانی عاشقتم
نمد عضویت: 1398/05/29 تعداد پست: 6174 😢وااای خیلی سخته کههه شوهرت خیلی اقاس و فهمیده شوهر من سر یه ماه و دوماه طاقتش تموم شده بود☹ دلداریم میده ولی خودم دارم داغون میشم هرچی بهش میگم اگه میخوای اززندگیت میرم شایداصلادیگه نتونی پیشم بیای ولی گوش نمیده میگه مگه همه چیزاینه من باتوحالم خوبه
۲۰۰۰۰ عضویت: 1398/07/08 تعداد پست: 5976 دلداریم میده ولی خودم دارم داغون میشم هرچی بهش میگم اگه میخوای اززندگیت میرم شایداصلادیگه نتونی پیشم ... عزیزم خوب میشی نا امید نباااش زخم دهانه رحمه شاید دکتر خوب رفتی؟ دخترم سالم بیا بغلم من برا بودنت جونمو دادم روحمو دادم مامانی عاشقتم
نمد عضویت: 1398/05/29 تعداد پست: 6174 عزیزم خوب میشی نا امید نباااش زخم دهانه رحمه شاید دکتر خوب رفتی؟ نه زخم ندارم بله من مازندرانم پیش بهترین دکترارفتم هیچ مشکلی ندارم
۲۰۰۰۰ عضویت: 1398/07/08 تعداد پست: 5976 نه زخم ندارم بله من مازندرانم پیش بهترین دکترارفتم هیچ مشکلی ندارم خدا خودش کمکت کنه از این شرایط راحت شی عزیز دلم دخترم سالم بیا بغلم من برا بودنت جونمو دادم روحمو دادم مامانی عاشقتم
مامان_بهار54 عضویت: 1393/03/11 تعداد پست: 12808 ممنون ولی این خونریزی قطع نمیشه که کاری کرد ماه قبل دوهفته خونریزی نداشتم نزدیکی داشتم ولی یه دفعه ... عزیزم فکر کنم باید کورتاژ بشی مامان منم این مشکلو داشت گفتن دیواره رحم ضخیم شده
نمد عضویت: 1398/05/29 تعداد پست: 6174 عزیزم فکر کنم باید کورتاژ بشی مامان منم این مشکلو داشت گفتن دیواره رحم ضخیم شده کوتازشدم مشکلی نداشتم