2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ای خداااااا.چی بگم اخه

عزیزم یا تکرر ادرار گرفتی یا سرما زده به پهلوهات اخه اینم شد علائم سرطان؟؟از کجاتون درمیارین اخه

فک نکنن عفونتم باشه اونموقع نمیتونی راحت جیش کنی.نترس فردا خود به خود خوب میشی به پهلوهات هوا نخوره فقط

داری می میری وصیتت رو بنویس و چیزایی هم ک دوست نداری بعد مرگت کسی ببینه از تو گوشیت پاک کن

با کوشکوب باید گوشیشو خورد کنه، چون اگه خانوادش ببینن میگن کاش زنده میشد تا خودمون میکشتیمش

البته دور از جونش

میشه واسه نی نی دار شدنم صلوات بفرستید و دعا کنید ؟؟خوراکم شده اشک 😔😔😔

اهان بارداریم میگن اینطوره علائمش برا بعضیها هوام سرده مایعات فقط بخور من بچیم زیاد بودم یعنی هر هفته پیش ماما بودمو ازمایش ادرار میدادم میگف چیزی نیس تا بعد ازدواج فهمیدن ک عفونت زبادی دارمو امپول داد بهم دسشوییتم زبادنگه ندارتا احساس میکنی داره میاد پاشو برو نگه داری اذیت میشی

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣
با کوشکوب باید گوشیشو خورد کنه، چون اگه خانوادش ببینن میگن کاش زنده میشد تا خودمون میکشتیمش البته د ...

خخخخخ دور از جونش

من ک مجرد بودم چیزایی تو گوشیم بود ک همش با خودم می گفتم اگ مردم و خانواده ام اینا رو ببینن حتی واسم مراسم ختمم نمی گیرن

خخخخخ دور از جونش من ک مجرد بودم چیزایی تو گوشیم بود ک همش با خودم می گفتم اگ مردم و خانواده ام این ...

من یبار تو گوگل چیز بدی سرچ کردم و عکساشم آورد بالا، بعد دیگه بیرون نیومدم همونجوری قفل گوشی رو زدم و بعدش یادم رفته بود که صفحه رو ببندم

مامانم میخواست شماره خواهرشو بگیره چون من رایگان داشتم، کنارم نشسته بود و تا قفل رو باز کردم یهو عکس اومد بالا

تا سه ماه گوشیو ازم گرفت 

من یبار تو گوگل چیز بدی سرچ کردم و عکساشم آورد بالا، بعد دیگه بیرون نیومدم همونجوری قفل گوشی رو زدم ...

وااااااای 🤣🤣🤣🤣

این اتفاق واسه همکار آقای من افتاد اومد به مسئولمون یه چیزی نشون بده قفل گوشیو که باز کرد فاجعه نمایان شد

وااااااای 🤣🤣🤣🤣 این اتفاق واسه همکار آقای من افتاد اومد به مسئولمون یه چیزی نشون بده قفل گوشیو ک ...

قبلا گوشی نبود من رفتم کافی نت که تحقیق بگیرم یهو دیدم یه مرد سن بالا اومد میز بغل دست من و یکم عکس دید و رفت

بخدا همینجوز مونده بودم

ساعت هشت صبح بود

اومدم بگم خدا قوت پهلوان اخه چجور از خود دیدی که هست صبح اومدی عکس و فیلم ببینی

گفتم این الان حشرش بالاست میکشم😂😂