2777
2789
آخه ما برا حافظش رفتیم دکتر اینو داده با ویتامین ب کلی هم خرج کردیم پونصدتومن فقط ام آر آی گرفتن&n ...

سلام عزیز 

برای تقویت حافظه و درمان افسردگی 

ناشتا 21 عدد مویز بده بخورن 

معجزه میکنه 

حداقل تا 6 ماه 

بعدشم به اذن خدا دیگه بیمار نمیشن این فرموده پیامبر هست

خیالت راحت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تابستونم رفتیم سرترالین و آسنترا دادن هیچ فرقی نکرد مامانم افسردگی نداره فراموشی میگیره البته زمانا ...

خوب اینا قرصایی هستن ک دوزشون پایینع و توی طولانی مدت اثر میزارن خود سیتالو یا اس سیتالوپرام حدودا ۶ ۷ماه طول میکشه تا کامل اثر بزاره عوارضشون کمه سرتالین ک دیگه خیلی عوارضش کمه گیج هم میشه اینا ضد افسردگین فقط 

🖤
خوب اینا قرصایی هستن ک دوزشون پایینع و توی طولانی مدت اثر میزارن خود سیتالو یا اس سیتالوپرام حدودا ۶ ...

همونو میگم اینهمه هزینه میکنیم آخرم به جای داروی تقویت حافظه فرص افسردگی میدن 😞

همونو میگم اینهمه هزینه میکنیم آخرم به جای داروی تقویت حافظه فرص افسردگی میدن 😞

عزیزم ضد افسردگی میتونه ب بهبود حافظش کمک کنه ولی فک نکنم کافی باشه اس سیتالوپرلم باعث تمرکزم میشه و بهتر از بقیه ضد افسردگیای  دیگست چون اونایی ک دوزشون زیاده یا سنگین ترن خودشون ضعف حافظه میارن

🖤
عزیزم ضد افسردگی میتونه ب بهبود حافظش کمک کنه ولی فک نکنم کافی باشه اس سیتالوپرلم باعث تمرکزم میشه و ...

ببخشید شما دکترید .آخه اطلاعاتتون خوبه 

خودم دورم ازسون والا دوس دارم بیان اینحا فقط ببرم دکتر التماس کنم دارو فقط برا حافظه اش بده 

چون میرم اونحا میبینم که اصن افسرده نیس فقط همین مشکله .

میترسم اینقد تشخیص ندن تا بدتر شه😔

ببخشید شما دکترید .آخه اطلاعاتتون خوبه  خودم دورم ازسون والا دوس دارم بیان اینحا فقط ببرم دکتر ...

ن عزیزم دکتر نیستم 

فراموشی میتونه دلیلش فشار رو حی زیاده یا مشغله فکری و کاری زیاد یا ممکنه نشونه های الزایمر باشه ک شرط عقله بره ی دکتر خوب واسشMRIبنویسه ک مطمئن بشی الزایمر نیست

🖤
ن عزیزم دکتر نیستم  فراموشی میتونه دلیلش فشار رو حی زیاده یا مشغله فکری و کاری زیاد یا ممکنه ن ...

عزیزم آلزایمر با ام ار ای مشخص میشه؟؟؟؟؟؟؟

چون یه بار رفتن دکتر همینی که رفتن گفته دارو نمیدم  باید ام آر آی بگیرید 

بعد مامانمینا رفتن دیروز گرفتن پونصد تومنم هزینش شده بردن دکتر گفته سالمه چیزی نمیبینمو 

این قرصا رو داده فقط شما مطمعنی آلزایمر اگه بود نشون میده ام ار ای😐

عزیزم آلزایمر با ام ار ای مشخص میشه؟؟؟؟؟؟؟ چون یه بار رفتن دکتر همینی که رفتن گفته دارو نمیدم   ...

اره عزیزم MRIنشون میده اگه الزایمر داشته باشه یا حتی نشونه ای هم داشته باشه چون روی نیمکره های مغز تاثیر میزاره و پیداست خداروشکر ک سالمه قراصایی ک داده خوبه واسه سنش اعتیاد اورم نیست تو طولانی مدت حالش بهتر میشی حواسشو جم میکنه تمرکزشو زیاد مبکنه ولی اگه تازه داره میخوره همین الان نباید ازش انتظار بره در ضمن روند تاثیر قرصی ک داده اونقد پایین هست ک ممکنه خودش متوجه نشه ک خوب شده

🖤
اره عزیزم MRIنشون میده اگه الزایمر داشته باشه یا حتی نشونه ای هم داشته باشه چون روی نیمکره های مغز ت ...

تابستونم مرداد رفتن دکتر دوماه خورد اسنترا و یرترالین و دوتا دیگه بود یادم نیس فقط سادتر شده بود ولی تمرکزش نه خوب نشد الانم که اینارو داده با یه آمپول که داداشم گفت هشتاد تومن شد و متاسفانه نمیدونم اسمش چی بود 

خیلی نگرانیم آلزایمر نباشه 

واقعیتش خونمون تنشس زیاده اونم به خاطر اخلاقای بابامه خودش مریصه سر هر چیزی هم ب مامانم گیر میده 😔

تابستونم مرداد رفتن دکتر دوماه خورد اسنترا و یرترالین و دوتا دیگه بود یادم نیس فقط سادتر شده بود ولی ...

اها بهت گفتم ک بخاطر مشغله زیاد ذهنی هم میشه 

با MRIحتمااااا اگه چیزی باشه نشون میده پس نترس خیالت راحت مادرت از فکرو ناراحتی و حتی عصبانیت زیاده اینطوری شده چیزیش نیست اس سیتالوپرام داده؟؟اگه اینه خوبه اثر میزاره فقط راهنماشو بخون علاءم حساسیت بهش نداشته باشه مدت زمانش حدود یکماه تا یکماه نیم هست خودشو نشون بده روزای اول هیچ اثری نداره قبلا هم ک خورده دوماه مدت زیادی نیست و قرص هم تنها نمیتونه حالتو خوب کنه در کنارش باید شرایط روحیتم مناسب باشه عزیزم اصلش محیط اطرافه بعد قرص

🖤
اها بهت گفتم ک بخاطر مشغله زیاد ذهنی هم میشه  با MRIحتمااااا اگه چیزی باشه نشون میده پس نترس خ ...

آره متاسفانه استرسو ناراحتیش زیاده بمیرم براش 

خودمم نزدیک نیستم 

فقط داداشم اسمس کرد اسمه قرصشو سیتالوپرام بود با ویتامین ب .یه آمپول که زدن معلوم نشد اسمش چی بوده 

من میدونم از استرسو فکره که تمرکز نداره و الا سنی نداره که آلزایمر بگیره 

۵۲سالشه

عزیزم ببخشید وقتتو میگیرم 

ممنون بابت حرفا و اطلاعاتت یکم خیالم بهتر شد که آلزایمر نیس