2777
2789
مبارکه اللهی شکر  برا منم دعا کن دوروز دیگه اینو ببینم

مرسی دوستم،انشالله به امید خدا،من از بهمن ۹۷اقدام‌ بودم،کیست و تیروئید و...انشالله برای شما هم این ماه مثبته😍❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مرسی دوستم،انشالله به امید خدا،من از بهمن ۹۷اقدام‌ بودم،کیست و تیروئید و...انشالله برای شما هم این م ...

من یه دخملی ناز 4 سالو نیمه  دارم 

پارسال باردار شدم اماخارج رحم بود امسال اقدام کردم کاش این ماه بشه 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
خداروشکر  منم پنج شش ماه منتظر بودم تو کیست باردار شدم همش میگفتم نه واسه کیسته کاذبه

خداروشکر ک باردار شدی،من ۱۰ماه اقدام بودم، ولی خدا لطفشو ازم دریغ نکرد،الان بجز دل درد های خفیف علائم دیگه ندارم،طبیعیه؟

من یه دخملی ناز 4 سالو نیمه  دارم  پارسال باردار شدم اماخارج رحم بود امسال اقدام کردم کاش ...

خداحفظش کنه عزیزم🤩😍من و شوهرم هم عاشق دختریم،من بچه اولمه،تازه ۲۴سالم شده،انشالله برای شما هم میشه در زمان عالی😍

خداحفظش کنه عزیزم🤩😍من و شوهرم هم عاشق دختریم،من بچه اولمه،تازه ۲۴سالم شده،انشالله برای شما هم میشه ...

اینشالله که به سلامتی بارداریو بگزرونی و زایمان کنی 

من دخترمو23 سالگی به دنیا اوردم 

اینشالله برا منم اتفاق خوب بیوفته 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
عزیزم من جز دل دردای خفیف که یهو انگار تیر میکشه علائم دیگه ای ندارم،طبیعیه؟

اره عشقم طبیعیه

روزی میرسدمردکوچک من🧒بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍😘