الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من فقط آیین نامه رو قبول شدم اونم سه ماهه میخونم 12 آذر امتحان شهری دارم
الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید
من فقط آیین نامه رو قبول شدم اونم سه ماهه میخونم 12 آذر امتحان شهری دارم
عزیزم مگه چیه که ۳ ماه خوندی والا من یه هفته فقط خوندم با یه غلط قبول شدم چون همش چیزایی که مدام باهاش سروکار داریم بعدم ۱۰ سوال حتما از تابلو میاد ولی تو شهر یبار افتادم سر تقاطع گفت دور دوفرمون بزن یادم رفت بگم ممنوعه و زدم گفت ردی ولی رانندگیم عالی بود
الان قبول شدی؟ میشه بگی دیگه چی ازت میخواست که منم یاد بگیرم
ایین نامه قبول شدم ولی تو شهری فعلا یبار رد شدم پس فردا باز امتحان تو شهری دارم همه چی گرفت دور دوفرمون یه فرمون پارک دوبل دنده ۲ و بعد دنده معکوس ولی اکثرا