2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

سلام دوستان

خوبید؟

پدر من متاسفانه مشکوک به سرطان ریه هست

هنوز جواب آزمایش ها نیومده

من چندجا خوندم گیاهی بنام «درمنه» می تونن سرطان ریه رو درمان کنه

کسی تجربه استفاده رو داره؟

اگه کسی هست لطفا درخواست دوستی به بنده بده

کل خانواده خیلی نگرانیم

پیشاپیش ممنونم 

سلام بچه ها من پدرمو تازه واسه این بیماری از دست دادم دارم میمیرم آخه دکتر ریه بابام واسش سیتی نوشته بود خودم ۲۳ آذر رفتم جواب سیتی رو گرفتم و دیدم یه توده ۳ سانتی توی ریه دیده شده که باید نمونه برداری کنند چهارشنبه بود و واسه دکترشون باید تا یکشنبه صبر میکردیم فردا صبحش که رفتند بیرون دم ماشین در اثر سرگیجه خوردند زمین و لگنشون شکست و مجبور شدیم بریم بیمارستان اونجا به خاطر آسپرین چند روز عملشون نکردند و روز قبل عمل به خاطر سرگیجه مشکوک شدند و ام آر آی مغز کردند که گفتند بدترین نوع تومور بدترین جایه مغزشونه و واسه همین نمیشه پا رو عمل کرد تو همین حین ریشون به خاطر شکستگی آمبولی کرد و …

همه داریم دیوونه میشیم کل این اتفاقا دو هفته طول کشید ۲۳ آذر که سیتی رو گرفتم ۷ دی بابام آسمونی شد حتی بابام به نمونه برداری هم نرسید همه میگیرم نکنه دکترا اشتباه تومور ریه و مغز رو تشخیص داده باشند و یا اینکه اصلا خوش خیم بوده و بابامو واسه عقب انداختن عمل از دست داده باشیم آخه بابام خوبه خوب بود فقط یه ذره سرگیجه داشت

سلام بچه ها من پدرمو تازه واسه این بیماری از دست دادم دارم میمیرم آخه دکتر ریه بابام واسش سیتی نوشته ...

پدر من از شانس بدش اصلا نمیتونن نمونه بگیرن 

بخاطر قلبش میگن ممکنه حین نمونه خدای نکرده فوت بشه

با عکس ام نمیتونن تشخیص بدن ک نوعش چیه و دارو رو شروع کنن

سلام بچه ها من پدرمو تازه واسه این بیماری از دست دادم دارم میمیرم آخه دکتر ریه بابام واسش سیتی نوشته ...

بابای منم متاستاز ریه به مغزه ،اونم سرگیجه داره ،ولی بابام قابل عمل نیست الان شش ماهی هست گذشته عمل نکرده فقط شیمی درمانی میشه .

سلام. مادرم گرفت . 8 جلسه شیمی . 1 سال در مان . با همه حرف و حدیث ها خوب خوب شد. خدایااااا شکرت  ...

سلام عزیزم هستی؟ میخوام ازت سوال کنم

میشه ساده رد نشی؟ دخترا بابایین منم بابام مریضه و دلم هزار تیکه شده میشه یه دعا مهمونم کنی الهی غم و مریضی عزیزات نبینی 🤲🥺❤️بابام گرفتار مریضی سرطان شده من اول و آخر امیدم به خداست بعدش نگاه ابوالفضل و مادرش ام البنین 🥺🥺🤲🤲🤲❤️
بهترن الان؟

کیست مغزشو اس ار اس کرد خوب شد ،یه ماه نگذشت ستون فقرات درگیر شد اونم پرتو درمانی کرد ولی خوب نشد درد داشت و میگفت خوب نشدم ،فلج شد زمین گیر شد ،خیلی خیلی درد کشید تو بیمارستان که بود زخم بستر گرفت،همین شنبه درگذشت،😭تازه پدرم فوت شده غمش رو دلم سنگینه