2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

میشه عکس دستگاه رو بدی و طرز کار کردن باهاش چطوریه

ببین نت تازه وصل شده برا ما.سرعت افتضاحه.عکس ارسال نشد.تو گوگل بزن دستگاه وکس خشابی میاره برات.مثلا یه خشابی داره.دوخشابی داره.

ولی برا زیربغل و پایین من بیرون میرم.ادم خودش نمیتونه

من برا دست و پا و شکم فقط خودم میندازم باهاش

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  

اپیلاتور از نظر کاربرد و شکل به سه دسته فنری، دیسک چرخشی و موچین تقسیم می‌شود.

اپیلاتور مدل فنری، قدیمی‌ترین نوع اپیلاتور بوده و از یک فنر ساده تشکیل شده است. با کشیدن و حرکت اپیلاتور فنری روی پوست، مو‌ها درون این فنر بهم فشرده شده، گیر می‌کردند و به سمت بیرون کشیده می‌شدند. این فنر‌ها به طور مداوم خم و کج می‌شدند، به‌همین دلیل بعد از مدتی استفاده خراب شده و باید تعویض می‌شدند. به همین دلیل این فنر‌ها  به‌صورت جداگانه به‌عنوان قطعات تعویضی در بازار فروخته می‌شدند.

اپیلاتور‌های دیسک چرخشی، عملکردی شبیه به اپیلاتور فنری دارند اما به جای فنر از دیسک‌های چرخنده استفاده می‌کنند. چرخش سریع دیسک‌‎های فلزی مو‌ها را گرفته، کشیده و می‌کند.

اپیلاتور موچینی، بهترین نوع اپیلاتور است. صفحاتی که در این ایپلاتور وجود دارد یکبار باهم و یکبار خلافه جهت هم می‌چرخند. در هنگام باهم چرخیدن صفحات، مو از پوست کنده می‌شود. وقتی صفحات خلاف جهت هم می‌چرخند دستگاه مو را رها می‌کند. به‌خاطر این فرایند به این مدل اپیلاتور، اپیلاتور موچینی می‌گویند

اپیلاتور تر یا خشک؟

مدل‌های جدیدی از اپیلاتور به بازار عرضه شده است که رفع مو‌های زائد را در حمام و زیر دوش آب ممکن می‌کند. اپیلاتور تر یا اپیلاتور‎هایی که قابلیت استفاده در زیر دوش آب را دارند، قیمتی بسیار بیشتر از اپیلاتور خشک دارند. باید بدانید که در حال حاضر این اپیلاتور‌ها به خاطر این ویژگی خاص خود بسیار پرطرفدار شده‌اند. زیرا کندن مو‌های زائد زیر آب گرم درد را کاهش داده و مانع از ایجاد قرمزی و حساسیت پوستی می‌شود.

اما استفاده از اپیلاتور تر‌ هم بی دردسر نیست. مو در زیر آب به راحتی کنده نمی‌شود به همین دلیل فرایند اصلاح اپیلاتور تر یا ضدآب بسیار طولانی می‌شود. بهتر است برای هرچه بهتر انجام شدن رفع مو‌های زائد، هر قسمتی از بدن که نیاز به اصلاح دارد را به‌طور کامل در آب قرار دهید تا مو‌‌ها در جهتی یکسان قرار گرفته و راحت‌تر کنده شوند.

اپیلاتور‌های ضدآب، به‌صورت بی‌سیم طراحی شده‌اند و نمی‌توان آنها را به پریز برق وصل کرده و زیر دوش حمام از آنها استفاده کرد. این اپیلاتور‌ها با باطری کار می‌کنند و باید بعد از هربار استفاده آنها را شارژ کنید.
ادامه مطلب رو در لینک زیر ببینید :
https://a4baz.com/blog/epilator-buy-guide.html