2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ناراحتی نداره شاید حال تو رو دیده ناراحته بگو از وقتی انجام بدم همه کارامو میتونم خودم انجام بدم&nbs ...

کلا از وقتی باردار شدم حالم خوب نبوده واسه همین ناراحته شبا همش کابوس میبینم که بچمو ازم میگیرنو حتی توخوابم آرومو قرار ندارم با صدای خودم از خواب میپرم شوهرمم بیچاره فقط منو دلداری که چیزی نیست 

من امروز نهار املت داشتم شامم احتمالا نون و پنيرو چاي شيرين😂😂😂 امروز روز تنبلي بود😉😉 هر وقت مهم ...

مهمونی مگه اعصاب می ذاره من پنج شنبه ۴۰ نفر مهمون دارم کلا سر شدم هیچ کاری نکردم 

ما مهمونی خونه خالم هستیم.اما مهمون خودمون.هر کسی قابلمه اشو میبره خونه بقیه.غذای همه هم باید یجور ب ...

چقدر عالی هیچی بهتر از دور هم بودن نیست کاش منم خاله و دایی داشتم خوش باشین الهی 

کلا از وقتی باردار شدم حالم خدب نبوده واسه همین ناراحته شبا همش کابوس میبینم که بچمو ازم میگیرنو حتی ...

طبیعیه عزیزم اگر اعتقاد داری سوره بقره رو بذار تو خونه پخش بشه 

مهمونی مگه اعصاب می ذاره من پنج شنبه ۴۰ نفر مهمون دارم کلا سر شدم هیچ کاری نکردم 

منم وقتي مهمون دارم انقدر كار ميكنمو پدر خودمو در ميارم كه تا چند روز دوس دارم فقط بخوابمو چايي بخورم😁 ديروز مهمون داشتم

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

منم وقتي مهمون دارم انقدر كار ميكنمو پدر خودمو در ميارم كه تا چند روز دوس دارم فقط بخوابمو چايي بخور ...

منم همینطور تازه یه وقتایی اضافه کاری هم میکنم مثلا پنج شنبه تولد دخترمه استند عددش رو خودم درست میکنم 🤪