2777
2789
عنوان

جشن سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 36 پست

جشن سیسمونی منظورتون همون مراسمی هست که برابه دنیااومدن بچه میگیرن مامیگیم هفتم یادهم من بچه ندارم ولی اینجا تومنطقه ی ما اول توخونه میگرفتن سیسمونیم توخونه میچیدن ولی الان توتالار ناهار یاشام میدیم سیمونیرم هیچکس نمیبینه😅البته بعضیا که اصرار به خودنمایی دارن سیسمونیرو ورمیدارن میارن تالار به نمایش میزارن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا عادت کردیم برای هر چیزی جشن بگیریم و خرج های اضافی درست کنیم اونم توی این گرونی 

دیکه مجبورم بیخیالش بشم چون واقعاهزینش زیادمیشه اگه فقط میوه وشیرینی بودبازحرفی نداشتم

منم فامیلام عین شمان راه دورن باید شام میدادم...تصمیم گرفتم فامیلای خودمو نگم..فقط فامیلای شوهرمو بگم ک دور نیستن و اصلاااا هم شام خودشونو تلپ نمیکنن‌‌...دوسه نفر از دوستامم شاید بگم

تویی ک این نوشته رو میخونی یه صلوات بفرس😊
جشن سیسمونی منظورتون همون مراسمی هست که برابه دنیااومدن بچه میگیرن مامیگیم هفتم یادهم من بچه ندارم و ...

وای خدا چه حوصله ای دارن مردم شهرتون 🙄 

میشه بپرسم کدوم شهرین

به سختی به دستش اوردم. خدا دامن همه منتظرهارو زود زود سبز کنه انشالله
منم فامیلام عین شمان راه دورن باید شام میدادم...تصمیم گرفتم فامیلای خودمو نگم..فقط فامیلای شوهرمو بگ ...

من متاسفانه خودم وشوهرم باهم فامیلیم یعنی فامیلامونم باهم مشترکن واکثراراه دور😶

وای خدا چه حوصله ای دارن مردم شهرتون 🙄  میشه بپرسم کدوم شهرین

البته من جشن سیسمونی نمیدونم اونی که شمامیگی هست یانه ها بعدبه دنیااومدن بچه این مراسمو میگیرن اینجا

آذربایجان غربی اینجا وای بااین رسماشون واقعا خستمون کردن 

اوه راس میگی منم مادرم ترکه. ترکها رسم و رسوماتشون کمر شکنه فوق العاده هم چشم و همچشمی و رقابت بینشون زیاده

خدا صبرتون بده

به سختی به دستش اوردم. خدا دامن همه منتظرهارو زود زود سبز کنه انشالله
البته من جشن سیسمونی نمیدونم اونی که شمامیگی هست یانه ها بعدبه دنیااومدن بچه این مراسمو میگیرن اینجا

اینی که شمامیگی عزیزم فکرکنم ولیمه باشه که برای به دنیااومدن بچه شام یانهارمیدن

من متاسفانه خودم وشوهرم باهم فامیلیم یعنی فامیلامونم باهم مشترکن واکثراراه دور😶

پ دعوت نکن .ولی خیلی بده ها ک نمیفهمن نباید داسه شامو ناهار بمونن..متاسفانه قامیلای من این شکلین

تویی ک این نوشته رو میخونی یه صلوات بفرس😊

من اگ واسه زایمانم برم خونه مادرم سیسمونی فامیلو ی عصر دعوت میکنم.اما اگر واسه زایمان خونه خودم بمونم نمیگم دیگ وقتی بچمو میاند ببینند سیسمونیمم اگ دوس داشته باشند بیاند ببینند

خدایا.خودت کیانم رو صحیح و سالم بهم برسون😍
پ دعوت نکن .ولی خیلی بده ها ک نمیفهمن نباید داسه شامو ناهار بمونن..متاسفانه قامیلای من این شکلین

اره دیگه بایدبیخیالش بشم،اره متاسفانه فامیلای ماهم همینجورین

اوه راس میگی منم مادرم ترکه. ترکها رسم و رسوماتشون کمر شکنه فوق العاده هم چشم و همچشمی و رقابت بینشو ...

خیلی خیلی فقط انواع اقسام مراسمات داریم وقتی به بزرگترامونم میگیم من این مراسمو نمیخوام به مخافتشون روبرو میشیم 😐چله تازه عروس داریم نامزد براش چله میارن همه برا شام تالار دعوتیم تا چله ایشونرو به نمایش بزارن😅