2777
2789
سلام بچه ها من 4 ماهه باردارم .الان سه روزه که روزه می گیرم حالمم خیلی خوبه..البته هیچکس خبر نداره نه شوشو نه مامانم وگرنه کلمو میکنن..
تورو خدا بهم بگین گنــــــــــــــــــــــاه داره ؟
به نی نی آسیبی می رسه یا نه ؟
بله گناه داره حال تو خوب ولی اون بچه گناه داره باید تو طول روز مواد غذایی برای رشدش رو بگیره فردا رفتی سونو یا دکتر به خاطر نرسیدن مواد غذایی رشدش به مشکل بخوره چکار میکنی
خدایا ممنونم بخاطر تمام لطفی که بهم داشتی من مادر دو فرشته شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مود غذایی رو تو اوج خطر برای جنین ازش محروم میکنی.عوارض داره.خطرناکه.دکترها هم میگن تو ماههای اول خیلی خطر ناکه چون داره تشکیل میشه.
  فرشته ها همیشه وجود دارن.اما بعضی وقتا بال ندارن.بهشون میگن دختر....      
تو تی وی میگفت تو سه ماهه دوم بارداری میشه روزه گرفت ولی برای بعضی ها ممنوعه حتی اگر مجاز هم باشه باید دکتر کنترل کنه که رشد جنین کٌند نشه
باد می‌وزد می‌توانی در مقابلش دیوار بسازی..... یا آسیاب بادی
عزیزم جنین بیشتر از 8 ساعت نباید بدون مواد غذایی بمونه و گرنه عوارض داره ، حالا خود دانی . . .

تازه تمام مراجع میگن اگر کوچکترین شکی به آسیب جنین با روزه داری در بارداری برود روزه حرام و گناه است�
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز