2777
2789
عنوان

فردا نوبت کرایو یا فریز میخچه دارم کمکککککککککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 22 پست
عزیزم برا شما چند روز بعدش تاول زد؟ من فقط سوراخ ریز ایجاد شده هیچ فرقی نکرده

سلام تقریبا از همون روز تاول زد و هی من با سوزن استریلش ده سوراخ میکردم ابش خاای میشد و دوباره خووش پر میشد. تقریبا یک ماه طول کشید تا اون قسمت رو که کرایو کرده بود از جاش کنده بشه و پوست جدید جاش بیاد. 

خیلی ناامید بودم . گفتم یعنی خوب میشه؟ الان چند ماه گذشته و کاملا از بین رفته و پوست جدید امده و چیزی معلوم نیس.

گرد و سیاه شد و خودش افتاد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام تقریبا از همون روز تاول زد و هی من با سوزن استریلش ده سوراخ میکردم ابش خاای میشد و دوباره خووش ...

عزیزم یعنی با یک جلسه جواب داد یا چند جلسه رفتی؟ من هفته قبل انجام دادم فوق العاده اذیت شدم تا دیروز . از امروز یه کوچولو دردش کمتر شده. من کامل ناامیدم که خوب بشه. عزیزم یعنی برا شما هم بعد از کرایو اون میخچه همچنان بود و بعدا افتاد؟ من فکر کردم باید با کرایو کاملا تا ریشه همه چیز بر میداشت که جاش سوراخ بشه

عزیزم یعنی با یک جلسه جواب داد یا چند جلسه رفتی؟ من هفته قبل انجام دادم فوق العاده اذیت شدم تا دیروز ...

منم تا دو هفته درد داشتم. عجله نکن. پماد بزن. پانسمان کن. مراقب باش خوب میشه. اره گفت اگه با یک جلسه ک کرایو کردم خوب نشد باید عمل جراحی کنم ... ولی خوب شد. پوست داره بازسازی میشه ،،، جای هیچ نگرانی نیس. هفته پیش همکار شوهرمو معرفی کردم به دکتر پوست خودم ، اونم رفته میخچه شو اونجا کرایو کرده.

اصلا نترس

منم تا دو هفته درد داشتم. عجله نکن. پماد بزن. پانسمان کن. مراقب باش خوب میشه. اره گفت اگه با یک جلسه ...

کرایو کرده تا دو سانت راحت زیر پوستت رفته. شما سطح رو میبینی و فکرمیکنی الکی روش کرایو شده. خیلی عمیق میزنن.

کرایو کرده تا دو سانت راحت زیر پوستت رفته. شما سطح رو میبینی و فکرمیکنی الکی روش کرایو شده. خیلی عمی ...

آخه گلی من روش هیچ تغییری نمیبینم. یعنی از عمق اتفاق افتاده و روی بافت تغییری نمیکنه؟ ریشه اش چطور در اومد خودتون کری کردید یا با خشک شدن سطح اش اون ریشه هم در اومد؟

آخه گلی من روش هیچ تغییری نمیبینم. یعنی از عمق اتفاق افتاده و روی بافت تغییری نمیکنه؟ ریشه اش چطور د ...

تا دو سه هفته تغییر خاصی نمیکنه. دست نزن. فقط تمیز نگه دارش. خودش خوب میشه